• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • JA ili ja, ko sam ja?
    JA ili ja, ko sam ja?JA ili ja, ko sam ja?

    JA ili ja, ko sam ja?

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "JA ili ja, ko sam ja?" u formi putopisne autobiografije ispričane kroz razvojne faze psihosinteze, kod nas nedovoljno poznatog psihološkog pravca koji je utemeljio dr Roberto Asađoli, donosi priču o dva puta koja su za autora knjige dr Lazara Trifunovića imala isti početak.

    Jedan put je autora vodio po prostranstvima planete Zemlje, a drugi na putovanje unutar njega samog. Bežeći od sebe, od suočavanja sa samim sobom i problemima koje je nosio u sebi, autor je počeo da putuje po različitim zemljama Evrope, Azije, Afrike i Amerike. Međutim, to ga je dovelo samo do zaključka da se od sebe i onoga što čovek nosi u sebi ne može pobeći. Kada je to shvatio i skupio hrabrost da se suoči sa samim sobom, otvorio mu se novi put. Bio je to put ka nutrini bića, kojim je morao poći da bi našao sebe.

    Nedugo zatim autor je shvatio da ovo nisu dva odvojena puta, nego predstavljaju refleksiju jedan drugog. Jedan isti put, put koji je autorov haotičan život doveo u stanje ravnoteže. Put koji ga je od proklinjanja života doveo do toga da se svako jutro budi sa bezrazložnim osmehom na licu.

    Putujući po svetu, autor se sretao sa ljudima iz svih životnih domena, sa svih strana sveta. Posećivao je razne škole, tražio različite knjige, boravio po svetim objektima mnogih religija. Proučavao je različita ezoterična učenja, tradicije i filosofije.

    Ova knjiga je rezime tog iskustva. Na svojim putovanjima autor se implicitno doticao i svih onih pitanja koja postavljamo sebi, tražeći i čeznući za onim pravim odgovorom na pitanje o suštini. Za čitaoce koji u knjizi prepoznaju putokaze, ona će biti svojevrsni izazov da krenu putem samospoznaje i shvate da život može da ponudi mnogo više od lagodno provedenog vremena i posedovanja materijalnih dobara.

    Više detalja

    Br.strana: 306

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2015.

    Izdavač: Kosmos izdavaštvo

    ISBN: 9788663690493

    Šifra: 48329
    Cena: 1.699 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 306

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2015.

    Izdavač: Kosmos izdavaštvo

    ISBN: 9788663690493

    Komentari čitalaca

  • Withnail, 04.09.2021 06:38

  • Knjiga je podeljena na tri dela: prvi koji predstavlja putopis, drugi sačinjen od ličnih iskustava autora na spoznaji samoga sebe i treći koji sadrži teorijska objašnjenja za stečeno iskustvo. Definitivno nešto što vredi pročitati, preporuka ide ne samo verujućim ljudima, već svima željnim unapređenja svoje ličnosti. Protkana je finim opisima različitih krajeva sveta, gde je put odveo autora, uz kvalitetne fotografije. Posebno zanimljiv je središnji deo u kome dr Lazar Trifunović nesebično otkriva svoja razmišljanja, zablude, razgovore sa samim sobom, koji su kao neka vrsta podteksta pridodati uz glavna dešavanja na ovom duhovnom putovanju.
    Rado ću joj se ponovo vratiti.

    Nenad90, 14.03.2021 11:17

  • Odlična knjiga našeg sjajnog lekara homeopate, koji se opredelio da pomaže ljudima i bolje ih razume, kako kroz svoje lično iskustvo duhovnog puta, tako i profesionalno, izabravši homeopatski pristup lečenju, kao i kroz stalno lično usavršavanje i preispitivanje, sve to opisano kroz razna putovanja i podneblja, i situacije u kojima se našao. Neverovatna priča, koju vredi pročitati.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.