Knjiga tajni

Deepak Chopra

Ocenite knjigu:       Glasalo: 757
Opis:
Knjiga tajni
Deepak Chopra - Knjiga tajni

Svaki je život knjiga tajni koja čeka da je se otvori. U njoj je tajna savršene ljubavi kao i tajna iscjeljivanja, suosjećanja, vjere i najneuhvatljivija od svih tajni - ono što doista jesmo. Premda su nam odgovori nadohvat ruke, i dalje smo sami sebi zagonetka, a ono što najviše želimo doznati ostaje duboko unutra.

Svi želimo saznati kako pronaći srodnu dušu, koje bi nam zanimanje donijelo najveće ispunjenje, kako živjeti smisleno i kako ispravno odgajati djecu. Težimo osobnom proboju, prekretnici, otkriću koje će nam donijeti novi smisao. Knjiga tajni, kristalizacija uvida i mudrosti prikupljenih tijekom života jednog od najvećih duhovnih mislilaca našega vremena, pruža iznimno novo oruđe za ostvarenje upravo toga cilja.

Budući da odgovori na pitanja o biti života izmiču intuiciji, često su skriveni od pogleda, izvan našega svakidašnjeg vidika. U neprekidnoj težnji uzdizanja našeg iskustva, autor mnogih uspješnica Deepak Chopra izdvojio je petnaest tajni koje čine sadržaj ove nadahnjujuće knjige, a i naših života. Od tajni kao što su "Svijet je u vama" i "Već jeste ono čemu težite" do "Zlo nije vaš neprijatelj" i "Istinski ste slobodni kad niste osoba", Knjiga tajni obiluje uvidima, neprocjenjivo vrijednim blagom koje nas može ponijeti onkraj promjene do preobrazbe, a odande do svetoga mjesta na kojemu možemo kušati nektar prosvjetljenja. 
 
KORISNI LINKOVI: