• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Srce iz dva dela
    Srce iz dva dela

    Srce iz dva dela

    OPIS KNJIGE:

    Iz recenzije:

    ’’Kada se tako postavi siže ove istinite priče, ovog malog dnevnika srca i „beležaka sa terapije“, sve dobija obličje romana jedinstvenog u svojoj formi, nepredvidivog u svom scenariju koji piše sam život i dirljivog u razotkrivanju najdubljih ćoškova duše. Zvuči poznato, zar ne? I zaista je tako, jer svi mi imamo iste kutke svojih nadanja, snova i strahova u koje najradije ne zalazimo, kao da se plašimo da će nas podsetiti koliko smo krhki u svojim danima odvažnosti, sigurnosti i snage.

    U želji da razotkrije sve čvorove svoje tuge, autorka će nas provesti kroz detinjstvo i mladost, bezbrižne tinejdžerske dane povremeno narušavane pogrešnim procenama i izneverenim očekivanjima koje se najbolje blaže ležanjem u „krevetu plača“ i novom turom izlazaka po beogradskim splavovima. Spajajući ih sa sudbinom onih koji je okružuju, ona stvara delo puno životnosti i svedočanstvo jednog vremena i načina života mladih s početka našeg veka.

    Ali, ovo je i roman koji pokreće neke ozbiljne teme. Borba protiv narkomanije u njemu zauzima posebno mesto i daje nadu da se uz snagu i čvrstu podršku najbližih svaka prepreka može slomiti i zauvek otrgnuti od te „zle maćehe“, „kučke“, kojoj se ni ime ne govori glasno jer je podmukla i vešta da se lako uvuče u osetljivo uvo.

    Ovo je i priča o svima koji žive od svoje beskrajne snage i koji se ponekad od tolike snage i umore. O jakim ljudima koji sebi ponekad dozvole stanku, pad i prikradanje „zlog duha“ od koga ceo život štite druge. Ovo je priča o onima koji se ne plaše da pogledaju u svoje raspolućeno, raskrvavljeno srce, izliju sve njegove boli na papir, povežu ga i u blistavim koricama stave pred vas, na milost i nemilost vašim osudama i podrškama, razumevanjima i čuđenjima.’’

    Više detalja

    Br.strana: 110

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Nova poetika

    Šifra: 182392
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 110

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Nova poetika

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.