• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072 (od 9-19h)
 • Dragan Jovanović

  Dragan Jovanović


  Naslovi autora (3):
  Upravljanje sopstvenim vremenom - Pamflet

  Cena: 99 din

  Upravljanje sopstvenim vremenom je pamflet sa najznačajnijim izvodima o organizaciji sopstvenog vremena i preuzimanju kontrole nad sopstvenim životom. Autor, Dragana Jovanović, je profesionalni prodavac i menadžer prodaje sa preko 15 godina iskustva na raznim nivoima u organizaciji. Vrhunska literatura o menadžmentu u Srbiji u sadašnjem trenutku.

  Bestseler sa realnim izvodima iz celokupnog procesa upravljanja. Najbolji podsetnik za svakodnevno korišćenje. Najnaprednije dostignuća u organizaciji u 21. veku.

  Pamflet je podržan i odobren od strane Udruženja profesionalnih prodavaca i menadžera (UPPM-a).

  Na pisanje knjige su uticali mnogi svetski lideri iz oblasti menadžmenta i prodaje: Brajan Trejsi, Džefri Gitomer, Zig Ziglar, D. R. Gilbert, Dragiša Ristovski, Ričard Koh, Harvi Makej, Tom Hopkins, Napoleon Hil, Piter Draker, Robert Kiosaki, Bob Proktor, Toni Burzan, Norman Vinsent Pil i mnogi drugi.

  Prevaziđi sebe! Postani vrhunski prodavac još danas! Download-uj svoj primerak odmah!

  AKCIJA!!!

  Cena: 99 din

  Unapređivanje prodajnih veština - Pamflet

  Cena: 99 din

  Pamflet Unapređivanje prodajnih veština je logični nastavak rada njenog autora na uzdizanju prodajnih potencijala, motivaciji i veri u bolje sutra kako sadašnjih i budućih prodavaca, tako i svih onih koji veruju da jedino kroz lični razvoj i usavršavanje mogu očekivati uspeh i napredak u budućnosti.

  Zato napred! Provedi ugodno vreme između redova. Neka trikovi postanu magija!

  Cena: 99 din

  Trikovi prodaje

  Cena: 405 din

  Trikovi prodaje je knjiga o prodaji autora Dragana Jovanovića profesionalnog prodavca. Vrhunska literatura o prodaji u Srbiji u sadašnjem trenutku.

  Bestseler baziran na realnom petnaestogodišnjem iskustvu u prodaji, sa realnim primerima i novim tehnikama prodaje.

  Na pisanje knjige su uticali mnogi svetski lideri iz oblasti prodaje: Brajan Trejsi, Džefri Gitomer, Zig Ziglar, D. R. Gilbert, Dragiša Ristovski, Ričard Koh, Harvi Makej, Tom Hopkins, Napoleon Hil, Piter Draker, Robert Kiosaki, Bob Proktor, Toni Burzan, Norman Vinsent Pil i mnogi drugi.

  Prevaziđi sebe! Postani vrhunski prodavac još danas! Poruči svoj primerak!

  Cena: 405 din

  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.