• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Cevni projekti za napone od 6 do 60 V
    Cevni projekti za napone od 6 do 60 VCevni projekti za napone od 6 do 60 VCevni projekti za napone od 6 do 60 V

    Cevni projekti za napone od 6 do 60 V

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga Cevni projekti za napone od 6 do 60 V autora Burkharda Kainkae je jedinstven vodič za ljubitelje elektronike koji istražuje svet elektronskih cevi u modernom kontekstu. Kainkae uvodi čitaoce u fascinantni svet cevnih pojačala, pokazujući kako se mogu koristiti u različitim audio uređajima poput MP3 i CD plejera, kao i u PC zvučnim karticama, pružajući izvanredan zvuk karakterističan za cevna pojačala. On ističe prednosti upotrebe cevi u odnosu na standardne IC aktivne zvučne stubove, naglašavajući kako cevni uređaji mogu unaprediti audio iskustvo zahvaljujući svom jedinstvenom i prefinjenom zvuku.

    Jedan od ključnih aspekata knjige je fokus na sigurnost i pristupačnost. Kainkae razmatra rizike povezane sa visokim naponima koji su često prisutni u cevnim projektima, nudeći alternativne metode za rad sa elektronskim cevima na nižim, bezbednijim naponima od 6 do 60 volti. Ova pristupačnost omogućava čitaocima, pa čak i početnicima, da eksperimentišu i kreiraju vlastite cevne projekte bez straha od visokih napona koji mogu biti opasni kako za korisnika tako i za opremu.

    Autor takođe istražuje istoriju i tradiciju elektronskih cevi, vodeći čitaoce na putovanje kroz više od pola veka razvoja tehnologije. Knjiga obiluje praktičnim primerima i inovativnim načinima upotrebe starih cevi na nove načine, spajajući visoku tehnologiju sa tradicijom. Ovo delo ne samo da pruža tehničko znanje i uputstva za izradu cevnih kola, već i naglašava estetsku vrednost i individualnost koju cevni uređaji donose u svet moderne tehnologije.

    Sve u svemu, Cevni projekti za napone od 6 do 60 V je inspirativna i informativna knjiga koja otvara vrata avanturističkim duhovima zainteresovanim za istraživanje i primenu elektronskih cevi u savremenom dobu.

    Prelistaj
    Više detalja

    Izdavač: Infoelektronika

    ISBN: 9770354900004

    Šifra: 47945
    Cena: 1.540 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Izdavač: Infoelektronika

    ISBN: 9770354900004

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.