• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Gerilski marketing
    Gerilski marketing

    Gerilski marketing

    OPIS KNJIGE:

    Kada se knjiga Gerilski marketing prvi puta pojavila na tržištu, 1983. godine, pokrenula je istinsku revoluciju u svijetu marketinga. U njoj su prezentirana dva suvremena, napredna vjerovanja, koja mijenjaju pojam biznisa: marketing ne mora biti skup da bi bio uspješan i prodaja je najjednostavniji posao na svijetu (ako znaš što radiš). Knjiga Gerilski marketing širom svijeta do danas je prodana u više od 20 milijuna primjeraka i prevedena na 54 jezika. Pojam gerilski marketing desetljećima je u općoj upotrebi, a o njemu svjetska sveučilišta drže kolegije na svojim MBA studijima. Pozitivne promjene, razvoj i kvalitetu života ljudi i njihovih kompanija preko implementacije gerilskog pristupa u marketingu i prodaji već su osjetile tvrtke poput Vise, Johnson&Johnson i ostalih vodećih svjetskih kompanija koje se koriste gerilskim marketingom. Knjiga Gerilski marketing postala je temeljnom knjigom iz marketinga iz jednog jednostavnog razloga; svog osnovnog poučka sadržanog u riječima: minimalnim ulaganjima do maksimalnog profita. Velike i male tvrtke koriste se principima gerilskog marketinga zbog njihove jednostavnosti, logičke utemeljenosti i dokazane učinkovitosti.
    Gerilski marketing je nekonvencionalan marketing koji će vašu tvrtku predstaviti budućim klijentima na nov način. Kupci su pretrpani tradicionalnim metodama oglašavanja, pa se, u zamoru materijala, na njih više i ne obaziru. Vrijeme je stoga da promijenite svoj marketinški pristup. Gerilski marketing posebno je potreban malim tvrtkama, opterećenim ograničenim financijskim sredstvima, jer im svojim savjetima pruža značajnu prednost na tržištu: pruža im sigurnost i jednostavnost u današnjem nesigurnom i kompliciranom svijetu, marketinški ih osvješćuje te ukazuje na činjenicu kako za uspjeh na tržištu nisu presudna velika novčana ulaganja.
    Gerilski marketing nezamjenjiva je knjiga za sve poslovne ljude, ali i one koji razmišljaju o pokretanju vlastite tvrtke, knjiga pomoću koje će naučiti razne nekonvencionalne načine na koje učinkovito mogu javnosti predstaviti svoj proizvod ili usluge. Tražite li odgovor na pitanja kako da smanjite troškove, privučete nove klijente, a ujedno i povećate profit, ovo je knjiga za vas. U prijevodu Damira Biličića i uz naslovnu ilustraciju Marine Leskovar, zakoračite u nekonvencionalan, ali zato učinkovit svijet gerilskog marketinga koji će vas povesti na put poslovnog uspjeha - bez povratka.

    Više detalja

    Br.strana: 467

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2008..

    Izdavač: Algoritam Media

    Zemlja porekla: Hrvatska

    Dostupnost: isporuka za 15 - 20 dana
    Šifra: 11198
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 467

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2008..

    Izdavač: Algoritam Media

    Zemlja porekla: Hrvatska

    Dostupnost: isporuka za 15 - 20 dana
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.