• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Otrov razvoda
    Otrov razvoda

    Otrov razvoda

    OPIS KNJIGE:

    Rastava braka sama po sebi trauma je za sve uključene strane – određena gorčina neizbježna je posljedica tužnog kraja priče dok nas smrt ne rastavi, koja se pokazala lažnom, no kada roditelji tu gorčinu akumuliraju okrećući zajedničko dijete protiv drugog roditelja, u igru ulazi nešto neusporedivo opasnije i gore – traumatizirano biće.

    Bivši partner pred vašom zajedničkom djecom govori ružne stvari o vama, možda ih čak i svjesno okreće protiv vas? Ukoliko problemu pristupite na pogrešan način, posljedice mogu biti drastične, pa i katastrofalne – gubite poštovanje svoje djece, možda čak i kontakt s njima. Uvriježeni savjeti kod ovakve vrste problema do sada su bili ne činiti ništa, iz straha da bi bilo kakva reakcija mogla još više povrijediti dijete. No, nakon dvadeset i pet godina rada i pomaganja razorenim obiteljima, doktor Richard A. Warshak uvjerio se kako pasivan pristup kod roditelja jedino pobuđuje bespomoćnost, a kod djece stvara štetu, tim veću ukoliko ih njihov skrbnik uključuje kao saveznika u borbi protiv svojeg bivšeg partnera. Problemi variraju od napetog odnosa između roditelja i djeteta, u kojem dijete pokazuje nepoštovanje ili odbija pokazati roditelju da ga voli, pa čak i do potpunog odbacivanja roditelja i cijele njegove obitelji.

    Doktor Warshak uputit će vas na tipične znakove otuđivanja, na koje načine i zašto roditelji (možda i nesvjesno) manipuliraju svojom djecom, na pravila kako što bezbolnije, ali učinkovito odgovoriti na klevetanje, ukratko predstavit će vam strategije i praktične savjete kako očuvati i ponovno uspostaviti odnos pun ljubavi sa svojim djetetom.

    U nadahnutom prijevodu Asenke Kramer, Algoritam vam predstavlja najnovije izdanje knjige s uključenim autorovim preinakama, s predgovorom doc. dr. sc. Gordane Buljan Flander, prilagođeno hrvatskim prilikama, pravnom sustavu i socijalnom radu – s komentarima, dopunama i stručnim savjetima pravnika, socijalne radnice i psihologa, te opširnim popisom svih hrvatskih institucija nadležnih za pitanja rastave i skrbništva nad djecom. Otrov razvoda neophodna je knjiga za sve koji su se na bilo koji način suočili sa sindromom otuđenja od roditelja, odnosno vidjeli otrov razvoda na djelu.

    Više detalja

    Br.strana: 350

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2008..

    Izdavač: Algoritam Media

    Zemlja porekla: Hrvatska

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 11325
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 350

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2008..

    Izdavač: Algoritam Media

    Zemlja porekla: Hrvatska

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.