• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Božanski matriks
    Božanski matriks

    Božanski matriks

    OPIS KNJIGE:

    Postoji jedno mesto u kojem sve stvari počinju, mesto čiste energije. U tom inkubatoru stvarnosti sve je moguće. Poznato je pod različitim nazivima, od kojih se najviše upotrebljavaju "matriks", "polje" i " polje nulte tačke".

    Kada je 1944. godine Maks Plank, otac kvantne teorije šokirao svet izjavivši da postoji mreža energije koja povezuje sve u univerzumu i da taj "matriks" sadrži sve, niko nije verovao da će za to ikada biti pronađeni nepobitni dokazi.

    Međutim, najnoviji naučni eksperimenti pokazuju upravo to - da je Plankov "Božanski matriks" realnost. On predstavlja skladište za sve postojeće, most između naše imaginacije i realnosti i ogledalo u kojem se reflektuju sve naše misli i uverenja. Mi samo moramo da shvatimo kako on funcioniše i da mu se obratimo jezikom koji razume, a onda sve postaje moguće - počevši od isceljenja našeg tela i od najteže bolesti, pa do stvaranja mira u svetu.

    Maks Plank, (nem. Max Planck; 1858-1947), nemački fizičar, dobitnik Nobelove nagrade za fiziku.

    Osnivač je kvantne teorije. Objavio je 1910. godine revolucionarnu hipotezu da svaki izvor energije može zračiti energiju samo u diskretnim količinama - kvantima. Na toj osnovi izveo je zakon zračenja – Plankova formula Njegovu ideju o diskontinuiranosti energije, koja je danas temelj tumačenja svih atomskih pojava, primenili su posle Anštajn i Bor na tumačenje fotoelektričnog efekta i spektra vodikova atoma. 1918. dobio je Nobelovu nagradu za fiziku.

    U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam pruža jedan potpuno novi pogled na svet i na naše mesto i ulogu u njemu, Greg Brejden nam, spajajući rezultate najnovijih otkrića kvantne fizike sa drevnim mističnim i duhovnim učenjima, pokazuje kako da postanemo stvaraoci sopstvene realnosti i kako da naučimo da pretvaramo svoje snove u realnost.

    Više detalja

    Br.strana: 248

    God.izdanja: 2012.

    Izdavač: Leo commerce

    ISBN: 9788688493093

    Šifra: 30151
    Uskoro u prodaji
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 248

    God.izdanja: 2012.

    Izdavač: Leo commerce

    ISBN: 9788688493093

    Komentari čitalaca

  • Neregistrovani korisnik, 19.11.2018 11:36

  • Kakav uvod. U njemu govori sve ono sto ja mislim ali ne znam kako da spojim u reci, da je sve povezano ,da svaka cestica ima informacije celog Univerzuma, da je proslo, buduce i prezent u istom matriksu kao i nase realno i imaginarno u istom tom matriksu i da taj matriks ne treba gledati kao zivotni "zatvor" vec objasnjenje povezanosti jednog malog kvanta energije sa ogromnim Suncem a opet sve to u matriksu i objasnjava sve. Bravo,.za citati sigurno. 10ka.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.