• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072 (od 9-19h)
 • pretplata Pretplati se

  Pretplatite se i budite redovno informisani o novostima na nasem sajtu.

  Email
  Unesite vasu emai adresu
  Projekat podržali
 • Korisna knjiga
 • nacin placanja

  Prvi put kupujete e-knjige?


  Dobro došli na KorisnaKnjiga.com vodeću prodavnicu elektronskih knjiga! Proces kupovine je jednostavan i neće vam oduzeti puno vremena. Naše stručno osoblje je tu da pomogne ukoliko naiđete na problem.

  Zašto eknjiga?


  Elektronska knjiga štedi vaš dragocen prostor. Lako se prenosi. Pošaljete je jednostavno putem maila ili usnimite na vaš računar ili tablet uređaj.

  Elektronska knjiga čuva drvo preko puta vas. Nekoliko miliona drveća poseče se svake godine za potrebe štampanja knjiga.

  Elektronsku knjigu trenutno dobijate po uplati. Krenite odmah sa čitanjem i zaboravite na dugo čekanje, sporu kurirsku službu i prateće troškove dostave.

  Elektronska knjiga je jefitinija od štampane, ona misli na vaš budžet.

  Elektronska knjiga se ne može izgubiti ili oštetiti. Jednom kupljena knjiga se nalazi na našim sigurnim serverima i može se ponovo preuzeti neograničen broj puta.

  Uređaj za čitanje elektronskih knjiga nudi mnogo više opcija nego štampana knjiga: rečnik, sat, pristup internetu ...

  Problem “knjiga se zatvorila sama od sebe, ne znam šta sam poslednje čitao” ovde ne postoji. Vaš elektronski uređaj pamti stranu na kojoj ste prestali sa čitanjm.

  Elektronska knjiga misli na vašu privatnost. Okolina ne zna šta trenutno čitate, zapravo možete čitati više knjiga odjednom. Ukoliiko uređaj zaštitite šifrom niko ne može pristupiti vašim knjigama.

  Kako pronaći traženu knjigu?


  Pretragu sajta možete vršiti putem naslova knjige, autora ili ključne reči. Ukoliko knjigu ne pronađete putem pretrage probajte u okviru predviđene oblasti na sajtu. Ukoliko se knjiga ne nalazi u ponudi, kontaktirajte nas i potražićemo knjigu za vas.

  Kako kupiti elektronsku knjigu?


  Kupovinu možete izvršiti klikom na “dodaj u korpu” dugme u okviru pojedinačne knjige. Prethodno je potrebno da ste se registroali na sajtu odnosno da se prijavljeni u vaš nalog. Potrebno je pratiti korake kupovine i na kraju uplatiti potreban iznos. Po izvršenoj uplati vaša knjiga će se pojaviti u vašem korisničkom nalogu gde je možete preuzeti.

  Knjiga nije u željenom formatu?


  Nikakav problem, preuzmite program Calibre sa sajta: http://calibre-ebook.com/ i pretvorite knjigu u željeni format. Podržani su sledeći formati za konverziju:

  Ulazni formati:
  CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ

  Izlazni formati:
  AZW3, EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ
  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.