• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072 (od 9-19h)
 • pretplata Pretplati se

  Pretplatite se i budite redovno informisani o novostima na nasem sajtu.

  Email
  Unesite vasu emai adresu
  Projekat podržali
 • Korisna knjiga
 • nacin placanja
  Misli o obuci glumca-Izvodjenje promene-Misli o glumi

  Cena: 413 din

  Postdramsko pozorište. Obuka glumca u pozorištu koje uvažava postupke i procese dekomponovanja i sinteze uloge, ukidanja uloge, kao i praksu scenskog teksta. Pozorište glumca autora. Misli o teoriji glume u postdramskom pozorištu u kome se uloga i funkcija glumca proširuje na ukupnog autora scenskog dela, uz uvažavanje postupka ukidanja uloge. Trening glumca, autor Milica Đukić

  Cena: 413 din

  Glumac i rubička mreža-Skice o glumi na televiziji-Ostali tekstovi

  Cena: 423 din

  teorija savremenog postdramskog pozorišta, teorija glume, reference: Žil Deleze, Milica Đukić. Hipoteze i zaključci o pozorištu glumca autora, mreža senzacija i oslobađanje od štetnog psihološkog motiviranja glumca na sceni. Gluma na televiziji i ostali tekstovi Milice Đukić. Obuka glumca, objašnjenje procesa i postupaka dekomponovanja i sinteze uloge i ukidanja uloge, Glumac autor.

  Cena: 423 din

  1.	Gluma u filmu nemackog ekspresionizma

  Cena: 346 din

  Opis i analiza elemenata filmske glume nemačkog ekspresiozizma, posmatranje univerzalnosti tog vremena i odlika pravca. 82 str, autor: Milica Đukić, teorija glume, gluma na filmu
  komparativna analiza, analiza glume na filmu.

  Cena: 346 din

  Učite brzo, pamtite lako

  Cena: 300 din

  Ova knjiga je korisna za ljude svih životnih dobi, kako za decu i odrasle, tako i za stare. Uz pomoć nje pitanja poput gde su mi ključevi, naočare, telfon, biće prošlost. Nauči ćete kako da lakše i brže pamtite ljude, njihova imena, strane reči i još mnogo toga. Dobro pamćenje je važno za sve životne aktivnosti jer umnogome opredeljuje uspeh. Zbog toga ova je knjiga pogodna za poslovne ljude i studente.

  Roditelji i nastavnici će u ovoj knjizi naći praktične savete i vežbe uz pomoć kojih će deci olakšati učenje, i probuditi u njima želju za učenjem. Školsko gradivo je puno novih reči, podataka, formula, koje deca teško mogu savladati sama. Preduslov za uspešno usvajanje gradiva je dobro pamćenje. Pamćenje je neizostavni deo procesa učenja. Samo vežbom se pamćenje može poboljšati, a ova knjiga će vam u tome pomoći.

  Cena: 300 din

  Niste pronašli naslov koji ste tražili?
  Potražite ovde.
  Filtriranje
  Samo knjige objavljene u
  godini
  Knjige koje imaju minimum
  komentara
  Cena u rasponu
  od do din
  Sortija po
  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.