• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Žrtve laži
    Žrtve laži

    Žrtve laži

    OPIS KNJIGE:

    Đorđe Ćirjanić, jedan od savremenika srpske književnosti mlađe generacije, autor romana ,,Ispovest Minje Jankovića''( II nagrada na književnom konkursu ,,Pegaz''2012.) ponovo je uspeo da nas obraduje novim romanom pod nazivom ,,Žrtve laži''.
    U pitanju je brilijantno napisan roman koji počiva na tradicionalnoj naraciji, dobro vođenoj radnji čiji su događaji tesno isprepleteni kauzalnim odnosima, i iznijansiranim i psihološki produbljenim likovima. Roman je takođe, pobednik I književnog konkursa ,,Raskršća'' 2013. Književne omladine Srbije

    Ovim romanom Ćirjanić još jednom potvrđuje svoje pripovedačko majstorstvo, pri tome ne zaboravljajući da pruži čitaocima ono što im je često i najbitnije - uzbudljiv i dobar roman raskošnog stila, virtuozne umešnosti pripovedanja, i ponovo, možda i hotimično, vruće etičke teme po čemu već sa drugom knjigom postaje poznat, teme koja će verovatno tek zaokupljati kritičare, jer je ovo roman koji daleko prevazilazi pojednostavljenu pripovest o prelomnom trenutku u životu jednog čoveka.



    Maksim Krsmanović je tridesetogodišnji pisac iz Beograda. Njegov uređeni život se naglo menja kada mu naprasno i potpuno iznenada umire majka. Tada saznaje šokantnu činjenicu da mu ona zapravo i nije majka, već da je usvojen. Jedini trag o njegovom poreklu je nasledstvo u Gornjem Milanovcu, kuća gde su nekada živeli njegovi biološki roditelji. Maksim, nošen ljutnjom, polazi u potragu za vlastitim identitetom i na tom putu nailazi na prepreke, tajne, laži, na ljubavi, emocije, na bitku sa samim sobom i na velike životne raskrsnice. Sva njegova želja za saznanjem dovodi ga do šokantne istine i razotkrivanja jedne duboko skrivane laži.

    Roman„Žrtve laži“ svojom slojevitošću šalje niz jasnih poruka čitaocima. To je roman koji će svojim jasnim i pažljivo izgrađenim likovima, kao i turbulentnom i isprepletanom radnjom mnogima pružiti jedinstveno čitalačko iskustvo.



    ,, Pojava Đorđa Ćirjanića sa svojim čudesnim romanom Ispovest Minje Jankovića, literarna je epifanija bez presedana na našoj maloj i prilično uljuljkanoj literarnoj sceni. Ovaj mladi pisac preplitanjem fabule i dianoe na najdelikatniji mogući način uspeva da uvuče čitaoca u svoj literarni vrtlog što nam sugeriše da će ovaj ogromni talenat naći svoj izraz kroz desetine budućih knjiga.''

    Mr Isidora Bjelica

    Više detalja

    Br.strana: 240

    Povez: mek

    Izdavač: Književna omladina Srbije

    ISBN: 978-86-7343-211-3

    Šifra: 44268
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 240

    Povez: mek

    Izdavač: Književna omladina Srbije

    ISBN: 978-86-7343-211-3

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.