• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ulica krijesnica
    Ulica krijesnica

    Ulica krijesnica

    OPIS KNJIGE:

    "Ulica krijesnica" autorice Kristin Hannah je emotivan i duboko dirljiv roman koji istražuje složene odnose prijateljstva, ljubavi i ličnog razvoja kroz decenije.

    Priča počinje tokom burnog leta 1974. godine kada se životi Kate Mularkey, tinejdžerke koja se smatra jednom od najnepopularnijih devojaka u svojoj školi, i prelepe, ali unutrašnje usamljene Tully Hart ukrštaju na neočekivan način. Tully, devojka koja na prvi pogled ima sve - lepotu, inteligenciju i ambiciju - iznenada i iznenađujuće želi postati Kateina prijateljica.

    Kate i Tully zajedno prolaze kroz sve izazove odrastanja, od tinejdžerskih dana pa sve do zrelih godina. Njihovo prijateljstvo je testirano i oblikovano kroz različite životne faze; dok Tully nastoji ostvariti svoje snove o slavi i uspehu u svetu televizije, Kate teži mirnom životu posvećenom porodici i ljubavi. Ove različite želje i putevi dovode do napetosti i ljubomore, ali i do duboke međusobne povezanosti i razumevanja.

    Kako godine prolaze, oba lika suočavaju se s izazovima koji dolaze s odabirom različitih životnih staza. Kate otkriva izazove i neočekivane težine života žene i majke, dok Tully suočava s ličnim i profesionalnim krizama koje dovode do unutrašnjeg preispitivanja i potrage za stvarnom svrhom. Prijateljstvo koje su smatrale neprobojnim stavlja se na kušnju kada jedan izdajnički čin ugrozi sve što su zajedno izgradile.

    Kristin Hannah majstorski pripoveda o evoluciji prijateljstva i o tome kako vanjski uspeh ne može uvek ispuniti unutrašnje praznine. "Ulica krijesnica" je priča o ljubavi, izdaji, i o snazi prijateljstva koje oblikuje celokupne živote.

    Ovaj roman nije samo odrastanje uz najbolju prijateljicu; to je takođe istraživanje kako se život može dramatično promeniti, kako se ideali mogu prilagođavati stvarnosti i kako duboka veza može prevazići skoro sve prepreke.

    Hannah je napisala potresno delo koje istražuje sve nijanse ženskog iskustva i snage koje možemo pronaći u jednom drugom kad nam je to najpotrebnije.

    Više detalja

    Br.strana: 462

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533604497

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 185224
    Cena: 2.851 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 462

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533604497

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.