• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Strastveni neprijatelj
    Strastveni neprijatelj

    Strastveni neprijatelj

    OPIS KNJIGE:

    "Strastveni neprijatelj" autorke Kate Bateman je zavodljivi roman koji kombinuje elemente ljubavne drame, obiteljskog sukoba i tajanstvenosti, smešten u okrilje visokog društva.

    Protagonistkinja Carys Davies odlučno se protivi ideji braka kako bi sačuvala mračnu tajnu koja bi mogla uništiti njezinu obitelj. Ova odlučnost dovodi do toga da Carys postane poznata po svojim skandalima, odbijajući udvarače i provocirajući skandalozno ponašanje koje izaziva ostracizam visokog društva, ali i tajno divljenje.

    Carysino srce se, međutim, zanosi samo u prisustvu Tristana Montgomeryja, aristokrata koji predstavlja sve što ona prezire i jednog od najvećih neprijatelja njene obitelji. Njihova međusobna privlačnost puna je kontradikcija, jer Tristan, iako pripadnik visokog društva koji bi trebao tražiti primjerenu, odgovarajuću suprugu, ne može izbaciti iz glave Carys, hrabru crvenokosu koja ga fascinira i izaziva.

    Dinamika njihovog odnosa dostiže vrhunac kada Carys iz šale izazove Tristana da joj pokaže čari braka koje je ona navodno propustila odbijajući udvarače. Tristan, iznenađujuće, prihvata izazov, što vodi do tajnih sastanaka koji su trebali trajati samo tjedan dana. No, ono što počinje kao lako flertovanje brzo prerasta u strastvenu aferu koja postaje nešto mnogo dublje i intenzivnije nego što su oboje očekivali.

    Kako se njihova privremena afera razvija u vatromet strasti i emocija, Carys i Tristan se nađu suočeni s izdajničkom spletkom koja ne samo da prijeti njihovoj ljubavi, već i njihovim životima. U tom trenutku, oboje moraju odlučiti hoće li povjeriti jedno drugome svoje najdublje tajne, koje su do tada čuvali iz straha od izdaje i gubitka.

    "Strastveni neprijatelj" je roman o otkrivanju snage ljubavi u najneočekivanijim okolnostima, o hrabrosti da se suočimo s prošlošću i o otporu prema društvenim normama koje sputavaju pravo na slobodan izbor.

    Carys i Tristan su likovi čije se unutrašnje borbe i strasti prepliću s intrigantnim društvenim igrama, što čitaoca vodi kroz uzbudljivu priču punu obrata, strasti i neizvesnosti.

    Više detalja

    Br.strana: 288

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533609454

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238838
    Cena: 2.537 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 288

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533609454

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.