• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ubojstva u lovačkom klubu
    Ubojstva u lovačkom klubu

    Ubojstva u lovačkom klubu

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Ubojstva u lovačkom klubu" autora Dann McDormana ne samo da je uzbudljiv krimić, već i metaroman koji inteligentno istražuje granice žanra i interakciju između pisca i čitatelja. McDorman se u ovom djelu uspješno obraća svojim čitateljima, vješto ih uvlačeći u slojevitu priču koja se odvija tijekom Dana nezavisnosti 1975. godine u elitnom lovačkom klubu "West Heart".

    Radnja romana počinje kada privatni detektiv Adam McAnnis dobiva zadatak od nepoznatog klijenta da promatra i registrira neobična zbivanja u lovačkom klubu. No, ono što naizgled izgleda kao rutinski zadatak ubrzo se pretvara u složenu mrežu ubojstava i zavjera. Dok McAnnis pokušava raspetljati zagonetke koje se pred njim otvaraju, McDorman koristi priliku da čitatelje izravno angažira, upozoravajući ih na mogućnost pisčeve obmane i manipulacije, čime istovremeno slavi i propituje elemente tradicionalnog krimića.

    Autorova originalnost posebno dolazi do izražaja u načinu na koji dekonstruira narativ, prepuštajući čitateljima da sudjeluju u razotkrivanju priče. McDorman koristi razne narativne tehnike, uključujući citate iz poznatih kriminalističkih djela i izravne komentare koji se obraćaju čitateljima, dovodeći u pitanje njihovu percepciju i potičući ih da sumnjaju u sve što čitaju.

    U trećem dijelu romana, McDorman nas vodi kroz istragu iz perspektive svih osumnjičenih, pružajući čitateljima novi pogled na događaje i omogućavajući im da iz prve ruke iskuse složenost ljudskih motiva i psihologije likova. Ovaj pristup ne samo da dodatno komplicira radnju, već i produbljuje čitateljevo razumijevanje i involviranost u roman.

    "Ubojstva u lovačkom klubu"
    nisu samo priča o nizu misterioznih ubojstava; to je i duboka analiza samog čitanja i pripovijedanja. McDorman postavlja čitatelje u središte svog narativa, čineći ih suučesnicima u otkrivanju istine. Kroz ovu knjigu, čitatelji ne samo da uživaju u napetoj i izazovnoj priči, već i postaju dio jedinstvenog literarnog eksperimenta koji testira granice krimića kao žanra.

    Svakako, "Ubojstva u lovačkom klubu" su knjiga koja će oduševiti ljubitelje krimića željne izazova i novih perspektiva, nudeći im priliku da se na jedinstven način upuste u svijet tajni, laži i literarne maštovitosti.

    Više detalja

    Br.strana: 252

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: VBZ

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789535206798

    Dostupnost: iisporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239071
    Cena: 4.275 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 252

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: VBZ

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789535206798

    Dostupnost: iisporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.