• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Metoda Bullet Journal
    Metoda Bullet Journal

    Metoda Bullet Journal

    OPIS KNJIGE:

    "Metoda Bullet Journal" autora Rydera Carrolla revolucionarna je knjiga koja predstavlja sistem organizacije koji se može koristiti kako za profesionalne, tako i za lične potrebe.

    Carroll, nakon godina frustracija sa tradicionalnim digitalnim i analognim metodama organizacije, kreirao je Bullet Journal - sistem koji je brzo postao globalni fenomen zahvaljujući svojoj jednostavnosti, fleksibilnosti i efikasnosti.

    Knjiga detaljno opisuje kako koristiti Bullet Journal ne samo kao alat za praćenje zadataka i događaja, već i kao moćno sredstvo za samorefleksiju, planiranje i postizanje osobnih ciljeva. Carroll uvodi koncept "odlučnog življenja", koji podstiče čitaoce da eliminiraju nepotrebne distrakcije i fokusiraju se na ono što je zaista važno u njihovim životima.

    Metoda se sastoji od nekoliko ključnih komponenti:

    Zabilježiti prošlost: Koristeći olovku i papir, Bullet Journal vam omogućava da stvorite detaljan i jasan pregled svih vaših prethodnih aktivnosti, pružajući vam kontekst i uvid u vaše ponašanje i navike.

    Urediti sadašnjost: Pomaže vam da organizirate svakodnevne zadatke na sistematičan način koji umanjuje stres i povećava produktivnost. Tehnika "migracije" zadataka omogućava vam da prepoznate i odbacite one zadatke koji nisu značajni.

    Osmisliti budućnost: Metoda vam omogućava da pretvorite nejasne ideje i želje u konkretne ciljeve s definisanim koracima, što olakšava njihovo ostvarenje.

    Carroll takođe naglašava važnost prilagođavanja sistema vlastitim potrebama, što Bullet Journal čini posebno privlačnim. Svaki korisnik može prilagoditi svoj dnevnik na način koji najbolje odgovara njegovom stilu života, bilo da je to kroz umetničko izražavanje, detaljno praćenje navika, ili jednostavno bilježenje obaveza.

    Knjiga "Metoda Bullet Journal" nije samo vodič kroz jedan organizacijski sistem; to je manifest o tome kako uzeti kontrolu nad svojim vremenom i životom.

    Carroll nudi čitaocima ne samo alat, već i filozofiju koja promiče svjesnost, produktivnost i zadovoljstvo. Svima koji se osjećaju preplavljeno svakodnevnim zadacima, onima koji traže strukturu u svom kreativnom neredu, i veteranima Bullet Journala, ova knjiga nudi sveobuhvatan pristup koji može transformisati kako upravljamo svojim vremenom, postižemo ciljeve i živimo ispunjenije.

    Više detalja

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o., Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538326097

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238953
    Cena: 3.872 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o., Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538326097

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.