• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072 (od 9-19h)
 • Politika privatnosti

  Politika privatnosti KorisnaKnjiga.com

   

  KorisnaKnjiga.com vodi maksimalnu brigu o sigurnosti korisnika i zaštiti njihovih ličnih podataka. Naš sajt nije nikad, niti će ikada drugima prosleđi privatne podatke korisnika, sem onih koje oni svojom voljom objave. Ovi podaci na primer mogu biti: korisničko ime, broj telefona, e-mail adresa nakon započete komunikacije među učesnicima prepiske. Podaci korisnika na KorisnaKnjiga.com neće nikad bidi ustupljeni trećim licima. Jedini izuzetak je ako dobijemo pisani zahtev od organa gonjenja Republike Srbije. Svi podaci korisnika su zaštićeni jednom od najjačih metoda zaštite podataka (128- bitna AES enkripcija).

   

  Korišćenje kukija (cookies)

   

  KorisnaKnjiga.com koristi kukije. Oni su neophodni da bi proces logovanja i registracije na sajtu radio. Ovi teksualni podaci se smeštaju u memoruju računara korisnika i na taj način sajt nesmetano funkcioniše.

   

  Prosleđivanje podataka trećim licima – 3rd party data sharing

   

  KorisnaKnjiga.com koristi Google Analytic za potrebe analize sadržaja sajta i ponašanja korisnika. Google Analytic je program u vlasništvu Googlea. Google koristi kukije za analizu ponašanja korisnika kao i sadržaja datog sajta. Podaci koje Google prikuplja putem kukija se skladište na servirima koji se nalaze u SAD. Ovi podaci se koriste isključivo za potrebe analize sajta i načina ponašanja njegovih korisnika. Google ove podatke neće prosleđivati trećim licima izuzev ako zakon to naloži. Vaša IP adresa neće biti povezana sa analizom ovih podataka. Vaši lični podaci neće biti prosleđeni Googlu. U svakom trenutku u svom pretraživaču možete blokirati kukije, međutim tada nećete biti u mogućnosti da koristite sve funkcionalnosti sajta KorisnaKnjiga.com. Korišćenjem sajta pristajete na obradu podataka preko Googlea na gore pomenuti način.

  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.