• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Nevaljalac ostaje nevaljalac
    Nevaljalac ostaje nevaljalac

    Nevaljalac ostaje nevaljalac

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Nevaljalac ostaje nevaljalac" autorice Sarah MacLean uvodi nas u intrigantni svijet serijala "Pravila lopova", gdje romantika i osveta vode glavnu riječ. Roman prati priču markiza od Bournea, Michaela Lawlera, koji je deset godina prije radnje knjige izgubio svoje imanje i bio izopćen iz visokog društva. Vodeći se željom za osvetom i povratkom svog imanja, Bourne postaje suvlasnik najpoznatije londonske kockarnice, gdje njegova beskrupuloznost i vještina dolaze do izražaja.

    Bourneova prilika za povrat imanja dolazi kada se pojavljuje mogućnost braka s lady Penelope Marburry, trenutnom vlasnicom njegovog nekadašnjeg imanja. Penelope, žena koja je pretrpjela razočaranja u ljubavi i koja je postala ravnodušna prema romantičnim vezama, nalazi se na raskrižju svojih želja i društvenih očekivanja. Njihov susret u šumi, gdje Bourne preuzima ulogu tajanstvenog princa londonskog podzemlja, postavlja temelje za njihov odnos koji je istovremeno napet, strastven i pun nepredvidivih obrata.

    Sarah MacLean majstorski gradi svoje likove, dajući im dubinu i složenost koja čitatelje uvlači u njihove unutarnje sukobe i moralne dileme. Bourne, s jedne strane, prikazan je kao karakter koji je rastrgan između svoje potrebe za osvetom i sve jačih osjećaja prema Penelope. S druge strane, Penelope se bori s vlastitim očekivanjima i željom da živi život po svojim pravilima, što je izazov u društvu koje od nje očekuje poslušnost i konformizam.

    Roman je ispunjen elementima drame, romantike i avanture, a MacLean uspijeva zadržati napetost kroz cijelu knjigu, postavljajući scene koje su vizualno bogate i emocionalno nabijene. Tematika povratka, osvete, ljubavi i otkupljenja tka se kroz stranice, čineći "Nevaljalac ostaje nevaljalac" romanom koji ne samo da zabavlja, već i potiče na razmišljanje o snazi volje i mogućnosti promjene.

    Uz elegantan stil pisanja, Sarah MacLean nudi čitateljima uvid u kompleksni svijet londonskog podzemlja 19. stoljeća, svojim likovima daje život i stvara priču koja ostaje u sjećanju. Ovo je roman koji će zasigurno osvojiti ljubitelje povijesnih romantičnih romana sa željom za likovima koji su istinski "nevaljalci" u svakom smislu te riječi.

    Više detalja

    Br.strana: 412

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Žagor

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531426657

    Šifra: 239034
    Cena: 4.173 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 412

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Žagor

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531426657

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.