• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Tijelo koje diše - Istraži snagu svog daha
    Tijelo koje diše - Istraži snagu svog daha

    Tijelo koje diše - Istraži snagu svog daha

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Tijelo koje diše" Roberta Litmana predstavlja revolucionaran pristup osobnom zdravlju i dobrobiti kroz umijeće svjesnog disanja. Nakon što je sam iskusio izazove sa disanjem, uključujući astmu u djetinjstvu, Litman je posvetio preko trideset godina proučavanju i poučavanju tehnika koje povezuju dah, kretanje i cjelokupno zdravlje. Koristeći se prvenstveno metodama Butejko i Continuum, Litman u ovoj knjizi nudi praktične alate i tehnike koje pomažu čitateljima ne samo da poboljšaju funkciju disanja, već i da unaprijede kvalitetu svojeg života.

    Litmanova metoda se fokusira na obnovu prirodnog stanja ravnoteže disanja, što dovodi do smanjenja stresa, ublažavanja napetosti i otvaranja srca. U knjizi su detaljno opisani koraci kako svjesno disanje može imati transformativni učinak na razne zdravstvene probleme poput astme, hrkanja, apneje, nesanice, tjeskobe, napadaja panike, probavnih teškoća i umora. Litman objašnjava kako ove tehnike mogu voditi ne samo ka olakšanju simptoma, već i ka dugoročnom poboljšanju zdravlja i blagostanja.

    Svaka tehnika u knjizi "Tijelo koje diše" potkrijepljena je jasnim objašnjenjima o anatomiji i fiziologiji disanja, što čitateljima omogućava da bolje razumiju kako i zašto određene vježbe djeluju. Litman također naglašava važnost integracije svjesnog disanja u svakodnevne aktivnosti, čime se osigurava da se nove zdrave navike mogu održati i razvijati.

    Osim praktičnih uputa, knjiga nudi i dublji uvid u to kako disanje utječe na emocionalno stanje i kako svjesna kontrola daha može pridonijeti emocionalnoj stabilnosti i mentalnoj jasnoći. Kroz različite priče, studije slučaja i osobne anegdote, Litman ilustrira transformacijsku moć svjesnog disanja, čineći knjigu "Tijelo koje diše" ne samo vodičem za bolje disanje već i inspiracijom za sveobuhvatniji pristup zdravlju.

    "Tijelo koje diše"
    je esencijalno štivo za sve koji traže prirodne metode za poboljšanje zdravlja i dobrobiti, kao i za one koji se profesionalno bave zdravstvom, wellnessom ili terapijom pokreta. Ova knjiga ne samo da educira, već i osnažuje čitatelje da preuzmu kontrolu nad vlastitim zdravljem i dobrobiti kroz moć svjesnog, uravnoteženog disanja.

    Više detalja

    Br.strana: 296

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Planetopija

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789532575880

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239087
    Cena: 4.501 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 296

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Planetopija

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789532575880

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.