• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Bezobrazna pisma
    Bezobrazna pisma

    Bezobrazna pisma

    Penelopi Vord, Vaj Kiland

    OPIS KNJIGE:

    Bezobrazna pisma je izvanredna ljubavna priča koja započinje pismima dvoje dece i raste tokom godina, stvarajući duboku i neizbrisivu vezu između Penelope Vord i Grifina Kvina. Ova knjiga, koju potpisuju autori Penelopa Vord i Vaj Kiland, isprepliće elemente tuge, radosti, i strasti kako bi stvorila nezaboravnu priču o ljubavi koja traje vekovima.

    Glavna junakinja, Penelope, nije nikada zaboravila Grifina, dečka iz Engleske sa kojim je razmenjivala pisma još dok su bili deca. Njihova prepiska je bila puna najdubljih tajni i osećanja, stvarajući poseban odnos koji je izgledao kao da će trajati zauvek. Međutim, sudbina ih je razdvojila, ali nakon osam godina, Grifin se ponovno javlja putem pisma, ali ovoga puta ispunjenog besom i ogorčenjem.

    Odgovarajući na to pismo, Penelope i Grifin ponovno obnavljaju svoju vezu, ali ovoga puta kao odrasli ljudi. Njihova prepiska postaje sve intimnija, razotkrivajući njihove najskrivenije fantazije i želje. Ipak, kada dođe vreme da se prvi put sretnu, Grifin iznenada odlučuje da to nije najbolja ideja. Penelope, hrabra i odlučna, odlučuje da ga pronađe i rizikuje sve zbog ljubavi.

    Ova knjiga vas vodi na emotivno putovanje ispunjeno uzbuđenjem i strašću, dok pratite razvoj odnosa između Penelope i Grifina. Pisma između njih dvoje postaju sve više provokativna i lascivna, dok istovremeno istražuju složenost njihovih karakterizacija. Čitaoci će biti zaintrigirani da otkriju kako će se ova neobična veza razviti i kako će se junaci suočiti sa svojim strastima, tragedijama i trijumfima.

    Knjiga Bezobrazna pisma je priča koja će vas nasmejati, rasplakati i naterati da navijate za ovaj neobičan par dok prolaze kroz svoje emotivne vrtloge i otkrivaju dubinu svoje ljubavi. Knjiga je nagrađena pohvalama kritičara i čitaoca, što samo potvrđuje njen neosporni kvalitet i emotivnu dubinu.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 312

    Povez: meki

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652150885

    Šifra: 234443
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 312

    Povez: meki

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652150885

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.