• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • English Fast and Easy
    English Fast and Easy

    English Fast and Easy

    Grupa autora

    OPIS KNJIGE:

    English Fast and Easy se izdvaja kao revolucionarni pristup učenju engleskog jezika, kombinujući zabavu i edukaciju u jedinstvenom formatu. Ova knjiga je dizajnirana da demistifikuje proces učenja, predstavljajući više od 3.500 reči kroz 115 tematski organizovanih celina. Svaka jedinica je pažljivo kreirana da vizuelno i auditivno stimuliše učenike, povezujući slike, reči i izgovor na način koji učenje pretvara u interaktivnu avanturu.

    Knjiga je strukturirana tako da pokriva širok spektar tema relevantnih za svakodnevni život i interesovanja, od osnovnih aspekata ljudskog tela, porodičnih odnosa, do detalja vezanih za dom, obroke, školu, transport, različite profesije i mnoge druge. Osim toga, uključuje i segmente posvećene praznicima, vremenu, okolini, životinjskom svetu, istoriji, kao i slobodnom vremenu, nudeći učenicima priliku da prošire svoj vokabular kroz raznolike kontekste.

    Jedna od ključnih karakteristika ove knjige je njena sposobnost da se prilagodi različitim uzrastima, čime je čini savršenim izborom za celu porodicu. Abecedni indeks omogućava brzo pronalaženje specifičnih pojmova, čineći proces učenja još efikasnijim.

    English Fast and Easy ne samo da nudi osnove jezika, već i produbljuje znanje kroz teme kao što su sredstva prevoza, usluge, vreme i vremenske prilike, zanimanja i okolina, sve do dubokih istraživanja istorije i značajnih civilizacija. Takođe, sekcije posvećene slobodnom vremenu i različitim mestima nude uvid u kulturne aspekte i zabavne aktivnosti, obogaćujući učenikovo razumevanje engleskog jezika i kulture.

    Sa English Fast and Easy, učenje engleskog postaje putovanje puno otkrića, gde svaka stranica donosi nove mogućnosti za proširenje vokabulara, unapređenje izgovora i razumevanje kompleksnih lingvističkih struktura na lagan i zabavan način. Ova knjiga predstavlja esencijalni resurs za svakoga ko želi brzo i efikasno da savlada engleski jezik, nudeći bogat i raznovrstan sadržaj koji će zadovoljiti potrebe učenika svih nivoa.

    Više detalja

    Br.strana: CD

    Povez: CD

    Izdavač: Anima

    Šifra: 236153
    Cena: 2.400 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: CD

    Povez: CD

    Izdavač: Anima

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.