• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Greška u našim zvijezdama
    Greška u našim zvijezdama

    Greška u našim zvijezdama

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Greška u našim zvijezdama" autora Johna Greena je duboko emotivna i izuzetno snažna priča o dvoje mladih ljudi koji se suočavaju s vlastitom smrtnošću, ali pronalaze ljubav koja transcendira granice njihovih bolesti. Ovo je roman koji izaziva suze, ali i smeh, istražujući teme ljubavi, gubitka i ljudskog iskustva sa jedinstvenom osjetljivošću i inteligencijom.

    Glavni likovi, šesnaestogodišnja Hazel Grace Lancaster i sedamnaestogodišnji Augustus Waters, sreću se na grupi za podršku mladima oboljelim od raka. Hazel, koja boluje od terminalnog raka štitnjače koji se proširio na njena pluća, i Augustus, koji je izgubio nogu zbog osteosarkoma ali je trenutno bez znakova bolesti, odmah ostvaruju duboku emotivnu vezu. Njihova priča je ispričana s puno duha i humorističnih trenutaka, unatoč njihovim teškim životnim okolnostima, što daje knjizi poseban ton koji je i potresan i inspirativan.

    Veza između Hazela i Augustusa razvija se kroz razmjenu knjiga i misli o životu, smrti i literaturi, te kroz njihovu zajedničku ljubav prema knjizi koja ih vodi na putovanje u Amsterdam u potrazi za autorom te knjige. Taj susret s autorom nije ono što su očekivali, ali njihova avantura u Amsterdamu produbljuje njihovu vezu i pomaže im da se suoče s njihovim najdubljim strahovima.

    "Greška u našim zvijezdama"
    nije samo knjiga o bolesti ili smrti; to je knjiga o životu i o tome kako živjeti autentično, s ljubavlju i hrabrošću unatoč neizvjesnosti. John Green, sa svojim karakterističnim stilom, plete priču koja je istovremeno surova i nježna, koristeći humor i sarkazam kao način da se nosi sa temama koje su često teške i bolne.

    Roman je pun mudrih razmišljanja o prirodi patnje i značenju postojanja, s dijalogom koji je oštrouman i često filozofski. Hazel i Augustus, kao likovi, su slojeviti i kompleksni, a njihova priča je prikazana sa toliko iskrenosti i empatije da čitatelji ne mogu a da ne budu dirnuti njihovom snagom i dostojanstvom.

    "Greška u našim zvijezdama"
    ostavlja trajni dojam i pokreće razmišljanja o velikim pitanjima s kojima se svi suočavamo, čineći je ne samo popularnom među mladima, već i duboko značajnom knjigom koja se odnosi na čitatelje svih uzrasta.

    Više detalja

    Br.strana: 260

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2013.

    Izdavač: Fokus Komunikacije

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533132563

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238258
    Cena: 3.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 260

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2013.

    Izdavač: Fokus Komunikacije

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533132563

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.