• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Nadživi
    Nadživi

    Nadživi

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Nadživi" autora dr. Petera Attije ne samo da preispituje konvencionalne medicinske metode i pristupe, već nudi revolucionarni pogled na dugovečnost i zdravlje.

    Ovaj inovativni vodič istražuje kako dublje razumevanje naše biologije i prilagođene strategije mogu značajno produžiti naš život i poboljšati njegov kvalitet.

    Dr. Attia, nekada maratonski plivač koji se suočio sa sopstvenim zdravstvenim izazovima, deli svoja saznanja i lične lekcije naučene iz sopstvenog iskustva. Sa uverenjem da suvremena medicina često interveniše tek kada je već prekasno, on zagovara proaktivni pristup zdravlju koji počinje mnogo pre nego što se problemi pojave.

    Knjiga detaljno razmatra nekoliko ključnih aspekata za dostizanje dugovečnosti. Attia istražuje zablude o godišnjim medicinskim pregledima i „normalnim“ nalazima koji zapravo mogu skrivati potencijalne zdravstvene probleme.

    On objašnjava zašto je fizička aktivnost više od puke rekreacije, nazivajući je „najmoćnijim lekom“ za produženje života i navodi kako se može prilagoditi vežbanje kako bi se postigli optimalni rezultati u dugotrajnom zdravlju, sve to kroz koncept „Dekatlona stogodišnjaka“.

    Takođe, Attia ruši popularne mitove o ishrani, ističući važnost razumevanja nutritivne biokemije umesto slepe posvećenosti prolaznim dijetama. Kroz prilagođeni pristup ishrani, on pokazuje kako tehnologija i precizni podaci mogu poboljšati individualne rezultate u pogledu prehrambenih navika i zdravlja.

    Jedan od najvažnijih aspekata knjige je naglasak na zanemarenju emocionalnog zdravlja, koje Attia identifikuje kao ključnu komponentu celovitog zdravlja. On tvrdi da zdravlje nije samo odsustvo bolesti već stanje potpune fizičke, mentalne i emocionalne dobrobiti.

    "Nadživi" je više od običnog medicinskog priručnika; to je filozofija života koja čitaocima omogućava da aktivno preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i životom.

    Dr. Attia svojim čitaocima ne nudi samo savete, već i alate za kreiranje dugoročnog plana za zdravlje koji je održiv, prilagodljiv i u konačnici, transformišući. Ova knjiga je esencijalno čitanje za sve koji teže da svoj život učine dužim, zdravijim i ispunjenijim.

    Više detalja

    Br.strana: 552

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o., Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538326530

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238952
    Cena: 7.464 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 552

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o., Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538326530

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.