• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Reci to s ljubavlju
    Reci to s ljubavlju

    Reci to s ljubavlju

    OPIS KNJIGE:

    Rečima možemo da menjamo stvarnost


    Knjiga Reci to s ljubavlju autorke Marije Đovane Luini istražuje duboko povezanu temu ljubavi i moći reči. Autorica naglašava da su traume vezane za ljubav izuzetno snažne, jer ljubav predstavlja najmoćniju energiju koja postoji u našem životu. U ovoj knjizi, Marija Đovana Luini duboko analizira uticaj reči na naše emocije, odnose i fizičko zdravlje.

    Reči, kako nam autorica objašnjava, nisu samo jednostavni elementi komunikacije, već su mnogo više od toga. One imaju trenutni uticaj na osobu koja ih prima, a njihova moć može se osetiti čak i dugoročno. Reči mogu biti melem za dušu, podrška u teškim trenucima, izraz ljubavi, prijateljstva, poverenja ili, nažalost, otrov koji može imati sporo delovanje. Autorica istražuje kako kreativna energija ljubavi prisutna u svakom od nas utiče na naše verbalne odnose.

    Ova knjiga nas podseća da reči nisu samo zvučne vibracije, već i alat koji može ozdraviti ili povrediti. Autorica koristi svoje lekarsko iskustvo kako bi dopunila svoje tvrdnje i nudi niz praktičnih vežbi koje nam pomažu da postanemo svesniji moći reči u svakodnevnom životu. Ona opisuje specifičnu i nepogrešivu snagu reči i kako ih koristiti s pažnjom u različitim situacijama.

    Jedna od ključnih poruka knjige je da ljubav čini reči magičnim. Reči postaju lekovite i njihove vibracije mogu se pretvoriti u magiju samo ako verujemo u njihovu moć i ako se držimo vizije koja prevazilazi materijalno. Ova knjiga nas poziva da se povežemo sa sopstvenom unutrašnjom snagom i postanemo svesni koliko moći leži u svakome od nas.

    Reci to s ljubavlju Marije Đovane Luini je duboko duhovna knjiga koja nas podseća na važnost ljubavi u našim životima i kako je ta ljubav povezana sa svakom izgovorenom rečju. Autorica nas uči kako da budemo svesni i pažljivi u komunikaciji, kako da koristimo reči kao alat za isceljenje i podršku, i kako da otkrijemo pravu magiju koja leži u moći ljubavi i reči.

    Više detalja

    Br.strana: 127

    Povez: meki

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Harmonija knjige

    ISBN: 9788661521546

    Šifra: 234446
    Cena: 740 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 127

    Povez: meki

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Harmonija knjige

    ISBN: 9788661521546

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.