• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sjeme tame
    Sjeme tame

    Sjeme tame

    OPIS KNJIGE:

    "Sjeme tame" autorice Ive Kolege je uznemirujući psihološki triler koji vrlo vješto istražuje mračne dubine ljudske psihe i destruktivne tajne koje se mogu kriti u samom srcu obitelji.

    Roman, inspiriran istinitim događajem, postavlja čitatelje pred izazov suočavanja s nekim od najmračnijih aspekata ljudskog ponašanja.

    Priča je smještena u aparentno običnu obitelj, gdje pratimo život Iris, kućanice i majke troje djece, čija svakodnevica postaje sve samo ne obična. Njezina obitelj, unatoč vanjskom prividu normalnosti, krije duboke pukotine i nezadovoljstvo koje se manifestira na različite načine.

    Irisina starija kći brzo napušta dom, bježeći u Hamburg sa svojim dečkom i dijeteom, dok mladža kći, Julija, izbjegava povratak kući koliko god može. Saša, otac obitelji i Irisin suprug, čini se kao klasični obiteljski stup koji slabi pod teretom poslovnog stresa, tražeći utehu u alkoholu i aferama.

    No, srž romana leži u sumnjama koje se rađaju kada Iris u lokalnim novinama pročita o seriji brutalnih silovanja u svom gradu. Detalji slučajeva potaknu je na sumnju da je njen suprug Saša umiješan, pogotovo kada se on jedne noći vrati kući krvave odjeće i s ogrebotinama. Između straha za sigurnost svoje obitelji i morbidne fascinacije zločinima, Iris se nađe zarobljena u svom vlastitom domu koji postaje sve više poput zatvora straha i paranoje.

    Dok se intriga zahuktava, Iva Kolega vodi čitatelje kroz labirint tajni i laži, gdje se svaki novi trag koji Iris otkrije samo produbljuje njenu agoniju.

    Ovo je priča o propadanju jedne obitelji, o gubitku povjerenja i o tome kako površinski miran život može skrivati stravičnu stvarnost.

    "Sjeme tame"je majstorski napisan roman koji drži čitatelje na rubu i postavlja pitanja o prirodi zla, o granicama koje smo spremni prijeći i o pravoj cijeni istine. Kroz stranice ovog trilera.

    Iva Kolega uspijeva održati napetost i neizvjesnost, čineći ovo djelo ne samo šokantnim trilerom, već i dubokom analizom emocionalnih i moralnih dilema s kojima se suočavamo kada su ugroženi oni koje volimo.

    Više detalja

    Br.strana: 260

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Fokus Komunikacije

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533491219

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238261
    Cena: 3.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 260

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Fokus Komunikacije

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533491219

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.