• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072
 • Beba Bajalski

  Beba Bajalski - knjige


  Beba Bajalski ima više od tri decenije iskustva kao biznis konsultant, profesionalni pregovarač i edukator uspešne kominikacije jer je radila za neke od najmoćnijih korporacija sveta.

   

  Poreklom je iz Beograda, a školovala se i živela u prestonici Rusije jer je njen otac bio poznati inostrani dopisnik za 'Politiku'. U Moskvi je završila uglednu pozorišnu akademiju GITIS, stekla je i sertifikat londonskog PR instituta IPR i lajf koučing diplomu u toj zemlji. Nakon toga stekla je i internacionalnu biznis diplomu Kembridža, a 2016. godine je odbranila master rad na temu pregovaranja na Univerzitetu u Beogradu.

   

  Njena karijera je izuzetno bogata jer je radila za neke od najvećih svetskih kompanija. Zahvaljujući svom bogatom profesionalnom iskustvu, Beba Bajalski je osnovala samostalni konsultantski posao za međunarodne pregovore,

   

  Poliglota je, pored maternjeg jezika, savršeno se služi ruskim i engleskim jezikom. Član je Udruženja prevodilaca Srbije i Svetskog fonda divlje prirode.

   

  Napisala je dela 'Moć pregovaranja' i 'Od sada bez straha'.

  Naslovi autora (1):
  Moć pregovaranja
  Beba Bajalski
  Moć pregovaranja
  Moć pregovaranja
  Beba Bajalski

  Cena: 1.390 rsd

  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.