• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072
 • Don Miguel Ruis

  Don Miguel Ruis


  Don Miguel Ruis je rođen 1952. godine u Meksiku, u porodici iscelitelja. Odrastao je u ruralnom delu Meksika, sa majkom i dedom. 
  Njegova porodica je očekivala da će on nastaviti da se porodičnu tradiciju i da će ezoteričnim znanjem Tolteka. Međutim, umesto toga, one je rešio da se bavi medicinom i upisuje studije ne bi li postao hirug. 
  Za vreme studiranja, sa nekoliko svojih prijatelja doživljava saobraćanu nesreću. Tom prilikom doživljava neobično iskustvo, vrlo blisko smrti. Ovaj događaj ga potpuno menja i tera ga da se vrati tradiciji i nastavio učenje koje je započeo njeg deda. 
  Izučavajući ovu tradiciju dosegao je ulogu naguala, ili duhovnog vođe. što je uticalo da shvati da je došlo vreme za širenje znanja koje je stekao. Počinje da podučava druge i da piše knjige. Tom prilikom DOn Miguel Ruis je napravi ovrlo jednostavan način pristupa toltečkoj tradiciji, kroz tkz. četiri dogovora sa samim sobom. Ta četiri dogovora glase: 
  1. Bdi nepogrešiv sa rečima
  2. Ništa ne doživljavaj lično
  3. Ne pravi pretpostavke
  4. Uvek sve čini najbolje što umeš

   

  Naslovi autora (6):
  Glas znanja

  Cena: 2.805 din

  Cena: 2.805 din

  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.