• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072
 • Grigori Petrovič Grabovoi

  Grigori Petrovič Grabovoi - knjige


  Grigori Petrovič Grabovoi (rođen 1963. godine u Kazahstanu) je profesor, akademik i doktor matematičkih nauka. Godine 1986. Gabavoi je završio primenjenu matematiku i mehaniku na Univerzitetu u Taškentu. Specijalizovao se za područje mehanike. Akademski je član Internacionalne akademije informacija, dopsni član Ruske akademije umetnosti, savetnik je ruskih saveznih vazduhoplovnih službi.
  Grabovoi je zaslužan za mnogobrojna otkrića: otkriće stvaralačkog polja informacija, koje obuhvata svaki infomativni sadržaj, otkrio je metode konverzije informacija svakog dela u jedan od poznatih geometrijskih oblika, temeljne postavke dijagnostike na daljinu i regeneraciju svake stvari unutar svakog vremenskog roka putem transformacije vremena u prostornu formu. 

  Grabovoi poseduje jedinstvene sposobnosti vidovitosti i predviđanja budućih događaja. Bavi se isceljivanjem i sve ove metode su javno priznate. Naučne probleme rešava koristeći svoje sposobnosti ekstrasenzorne sposobnosti percepcije. Putem ličnih duhovnih sposobnosti u stanju je rukovati objektima bez obzira na udaljenost, te se smatra je izlečio stotine bolesnika bez lične prisutnosti. Ovo je potvrđeno tradicionalnom medicionom i potkrepljeno službenim overenim dokumentima. 

   

   

  Naslovi autora (6):
  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.