• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072
 • Sanela Kovačević Nelly

  Sanela Kovačević Nelly - knjige


  Sanela Kovačević Nelly voljena je spisateljica poreklom iz Hrvatske, autorka bestselera 'Muškarac u šaci' i ugledni love coach o čije se usluge i mišljenje otima ceo naš region.

   

  Nelly je visokoobrazovana, ima magister iz ekonomije i pravi je poliglota: tečno govori čak četiri jezika (engleski, nemački, španski i italijanski), dok poseduje pasivno znanje iz još nekoliko svetskih jezika!

   

  Poreklom je iz Kutine gde je provela detinjstvo i završila osnovnu i srednju školu. Svoj neizmerni talenat za pisanje iskazala je još u svojoj šestoj godini kada je napisala čitavu jednu zbirku pesama. Nakon završene osnovne škole, upisuje opštu gimnaziju u svom rodnom gradu, a potom odlazi u Opatiju na studije Hotelijerskog Menadžmenta.

   

  Svoju spisateljsku karijeru najpre započinje u muzičkoj industriji kao tekstopisac. Njen talenat je primećen od strane mnogih pevača, umetnika i kompozitora. Tekstovi pesama joj pružaju mnoge šanse u životu. Muzika tada postaje njena najveća ljubav, međutim, Nelly, baš tada, odlučuje da uplovi u svet književnosti. Uspeh je bio neminovan.

   

  Njena prva objavljena knjiga, 'Muškarac u šaci', odjekuje kao bomba! Preko noći postaje izuzetno popularna. 'Muškarac u šaci' postaje bestseler ne samo u njenoj rodnoj Hrvatskoj, već i u čitavom regionu. Kako je rođena ideja za knjigu? Sasvim slučajno! Nellyna najbolja prijateljica je jednog dana bila izuzetno razočarana jednim veoma lošim dejtom tako da je izjavila da bi neko zaista trebalo da napiše priručnik za muškarce. Imajući u vidu da se i sama autorka suočavala sa istim problemima prilikom traženja odgovarajućeg životnog partnera, Nelly se upustila u ozbiljno istraživanje kako bi razumela sve aspekte muško-ženskih odnosa. Tada je i rešila da će ona biti ta koja će napisati priručnik, ali to će biti priručnik za žene! Autorkin cilj bio je sasvim jednostavan i jasan - pomoć ženama u ostvarivanju svojih planova na ljubavnom polju, u isto vreme objašnjavajući šta je to što snažniji pol želi i misli. Sve to kako bi olakšala komunikaciju između polova. Njeni ciljevi, želje i zamisli su se ispunili. Nelly je pomogla hiljadama žena, dok je sama knjiga postala ogroman hit na Balkanu!

   

  Nakon prvenca koji je postao bestseler, uspesi nastavljaju da se nižu. Njena nova knjiga, 'Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca' iz 2018. godine, postaje najtraženiji naslov ženske književnosti na hrvatskom jeziku.

   

  Ubrzo nakon toga, Nelly postaje najtraženiji love coach na našim prostorima.

   

  Internacionalnu karijeru započinje 2019. godine kada odlazi na samite u Americi i na taj način se pridružuje mnogim drugim čuvenim stručnjacima za ljubavne odnose. Cenjena je u svom radu.

   

  Njene dve knjige će uskoro dobiti i izdanja na engleskom jeziku zbog ogromnog uspeha širom Evrope.

   

  Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu.

   

  Nelly

  Naslovi autora (4):
  Komplet knjiga Sanele Kovačević Nelly
  Sanela Kovačević Nelly
  Komplet knjiga Sanele Kovačević Nelly
  Uskoro u prodaji
  Komplet knjiga Sanele Kovačević Nelly
  Sanela Kovačević Nelly
  Muškarac u vezi
  Sanela Kovačević Nelly
  Muškarac u vezi
  Muškarac u vezi
  Sanela Kovačević Nelly

  Cena: 1.720 rsd

  Muškarac iz snova
  Sanela Kovačević Nelly
  Muškarac iz snova
  Muškarac iz snova
  Sanela Kovačević Nelly

  Cena: 3.478 rsd

  Muškarac u šaci
  Sanela Kovačević Nelly
  Muškarac u šaci
  Muškarac u šaci
  Sanela Kovačević Nelly

  Cena: 3.478 rsd

  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.