• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072
 • Sergej Nikolajevič Lazarev

  Sergej Nikolajevič Lazarev


  Sergej Nikolajevič Lazarev je rođen 04.09.1952.godine u gradu Ejsku u Rusiji. Lazarev je psiholog, filozof, iscelitelj, istraživač zakona duhovnog života i njegovog uticaja na zdravlje i sudbinu. 
  Lazarev se početkom 1980-tih godina počeo baviti istraživanjem informaciono – energetskih polja čoveka. Od 1993. godine održava seminare i prezentacije u Moskvi, Sankt Petersburgu i drugim gradovima u Rusiji, kao i u Nemačkoj, Izraelu, Poljskoj, Češkoj i Ukrajini. 


  Dijagnostiku stanja čovekovog zdravlja na osnovu energetskog polja učio je u laboratoriji Vadima Poliakova u St. Petersburgu. Bolesni deo tela menjao je strukturu energetskog polja čoveka i na osnovu čitanja tog polja iscelitelj bi lako nalazio problem u telu. Lazarev je naslućivao da pored polja koje je posledica funkcionisanja tela, postoji i neko polje koje je uzrok svemu, polje u kome se nalaze informacije o karakteru, sudbini, prošlosti, budućnosti (pa i budućim bolestima). Svojim eksperimentima, Lazarev je potvrdio postojanje tog polja i sva njegova pažnja narednih godina je usmerena na definisanje zakona koji važe u informacionom polju čovekovog bića i univerzuma u kome živimo, uklapajući ih u jedan konzistentan sistem (sistem u kome nema izuzetaka već sve radi po usklađenom principu).

  Samo u Rusiji, njegove knjige su se prodale u tiražu većem od 15 miliona primeraka. Do danas je objavljeno 26 njegovih knjiga,  koje su prevedene na španski, francuski, engleski, nemački, poljski, srpski, češki, rumunski, bugarski,  turski, grčki i litvanski jezik. U njima je izloženo iskustvo više od dvadeset godina njegovog istraživanja, koje je jedinstveno i ništa slično tome za sada ne postoji u čitavom svetu.

  Naslovi autora (36):
  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.