• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072 (od 9-19h)
 • Suzana Ćurić

  Suzana Ćurić


  Suzana Ćurić, rođena 01. juna 1965. godine u mestu Sonta pored Apatina – kao drugo dete roditelja, oca ekonomiste i majke učiteljice. Iz Sonte su se preselili u Apatin, gde je završila prvi razred, a potom u  Sremsku Kamenicu, gde je završila ostale razrede Osnovne škole. Srednju školu, usmereno obrazovanje tzv. ZSVO „Svetozar Marković“, završila, kao i Srednju trgovačku školu „Svetozar Miletić“, smer prehrana. Nižu muzičku školu „Isidor Bajić“, smer violina i Pedagošku akademiju „Moša Pijade“ – smer nastavnik razredne nastave, u Novom Sadu, gde trenutno živi.

  Od stranih jezika, govori engleski, malo nemački, sama naučila španski... Pohađala je privatno časove klavira pet godina. Radila je u trgovini, u osnovnim školama, uglavnom kao zamena, u videoteci naposletku – kao poslovni sekretar. Sada je nezaposlena i svoj hobi pisanje je pretvorila u profesiju. Od najuže porodice, ima majku, starijeg brata, bratičinu, a otac se upokojio 2012. godine.

  Naslovi autora (1):
  Šapat duše

  Cena: 770 din

  Cena: 770 din

  Zbirka pesama Suzane Ćurić ,,Šapat duše" predstavlja kolekciju ljubavnih pesama koje su posvećene izabraniku njenog srca.

  Zbirka pesama Suzane Ćurić ,,Šapat duše" predstavlja kolekciju ljubavnih pesama koje su posvećene izabraniku njenog srca.