• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072 (od 9-19h)
 • Suzana Ćurić

  Suzana Ćurić


  Suzana Ćurić, rođena 01. juna 1965. godine u mestu Sonta pored Apatina – kao drugo dete roditelja, oca ekonomiste i majke učiteljice. Iz Sonte su se preselili u Apatin, gde je završila prvi razred, a potom u  Sremsku Kamenicu, gde je završila ostale razrede Osnovne škole. Srednju školu, usmereno obrazovanje tzv. ZSVO „Svetozar Marković“, završila, kao i Srednju trgovačku školu „Svetozar Miletić“, smer prehrana. Nižu muzičku školu „Isidor Bajić“, smer violina i Pedagošku akademiju „Moša Pijade“ – smer nastavnik razredne nastave, u Novom Sadu, gde trenutno živi.

  Od stranih jezika, govori engleski, malo nemački, sama naučila španski... Pohađala je privatno časove klavira pet godina. Radila je u trgovini, u osnovnim školama, uglavnom kao zamena, u videoteci naposletku – kao poslovni sekretar. Sada je nezaposlena i svoj hobi pisanje je pretvorila u profesiju. Od najuže porodice, ima majku, starijeg brata, bratičinu, a otac se upokojio 2012. godine.

  Naslovi autora (1):
  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.