• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072 (od 9-19h)
 • pretplata Pretplati se

  Pretplatite se i budite redovno informisani o novostima na nasem sajtu.

  Email
  Unesite vasu emai adresu
  Projekat podržali
 • Korisna knjiga
 • nacin placanja
  Povratak u Maštograd

  Cena: 250 din

  Podnaslov: Jednočinke za pozorišna i kućna izvođenja po motivima Ezopovih basni i drugih priča za decu i odrasle

  Sadržaj: Lav i miš, Lisica i gavran, Životinje biraju kralja, Kornjača i zec, Uobražena mišica.

  Želela sam ovom knjigom da pozovem čitaoce na igru. Igrajte se! Napravite svoj tim glumaca, malih ili odraslih, i zaigrajte na bilo kojoj sceni, u obdaništu, školi ili pred gostima i prijateljima, u dnevnoj sobi npr. Pokažite koliko ste vi i vaša deca talentovani, fantastični i otkačeni. Ova knjiga namenjena je i amaterskim i profesionalnim pozorištima, svakako.

  Cena: 250 din

  Učite brzo, pamtite lako

  Cena: 300 din

  Ova knjiga je korisna za ljude svih životnih dobi, kako za decu i odrasle, tako i za stare. Uz pomoć nje pitanja poput gde su mi ključevi, naočare, telfon, biće prošlost. Nauči ćete kako da lakše i brže pamtite ljude, njihova imena, strane reči i još mnogo toga. Dobro pamćenje je važno za sve životne aktivnosti jer umnogome opredeljuje uspeh. Zbog toga ova je knjiga pogodna za poslovne ljude i studente.

  Roditelji i nastavnici će u ovoj knjizi naći praktične savete i vežbe uz pomoć kojih će deci olakšati učenje, i probuditi u njima želju za učenjem. Školsko gradivo je puno novih reči, podataka, formula, koje deca teško mogu savladati sama. Preduslov za uspešno usvajanje gradiva je dobro pamćenje. Pamćenje je neizostavni deo procesa učenja. Samo vežbom se pamćenje može poboljšati, a ova knjiga će vam u tome pomoći.

  Cena: 300 din

  Fiziognomika - tumačenje karaktira po crtama lica i mimici

  Cena: 175 din

  Proučavanje zakona i fenomena Prirode, studiranje hemijskih, filosofskih i drugih eksperimenata, ispitivanje lepota, kurioziteta i čuda na zemlji - ukratko: studiranje prirode u svoj njenoj lepoti, raznolikosti i savršenosti, izvor je velike koristi i zadovoljstva. Ali proučavanje ČOVEKA, njegove prirode i njegovih dužnosti, njegove sudbine i njegovih relacija, a naročito studiranje čoveka u intelektualnom, fizičkom i moralnom pogledu, mnogo je korisnije i važnije, nego studija fizičke Prirode.
  Kolosalni napredak naše kulture donosi sa sobom kao posledicu, da svakodnevno dolazimo u dodir sa stotinama ljudi, bilo u poslu, u društvu, na putovanju, bilo u kojoj' drugoj prilici. Pri takvom živom međusobnom saobraćaju prirodno je, da svaki pojedini čovek stekne najrazličitija, manje ili više dobra iskustva. Ko ne poseduje dovoljno spreme i ko nije dobar posmatrač, uvek je u poziciji da bude eksploatisan od drugih. Zato je od velike koristi dobro poznavanje ljudi, koje će najbolje da nas u datim prilikama zaštiti. U ovom slučaju biće uvek u prednosti onaj ko bude znao da osobine drugih - na primer taštinu, želju za odobravanjem itd. - poslovno iskoristi.

  Cena: 175 din

  Niste pronašli naslov koji ste tražili?
  Potražite ovde.
  Filtriranje
  Samo knjige objavljene u
  godini
  Knjige koje imaju minimum
  komentara
  Cena u rasponu
  od do din
  Sortija po
  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.