• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • S ljubavlju, Pamela
    S ljubavlju, Pamela

    S ljubavlju, Pamela

    OPIS KNJIGE:

    "S ljubavlju, Pamela" od Pamele Anderson je introspektivni i iskreni memoar koji otkriva složenu stvarnost iza slike globalne seks-simbole i medijske superzvijezde.

    Pamela Anderson, simbol 1990-ih godina i stalna omiljena naslovnica časopisa Playboy, koristi ovu knjigu da razotkrije slojeve konstruisane javne slike i iznese svoju pravu priču — priču o ženi s dubokim korijenima i nezadrživim duhom.

    Knjiga počinje u mladosti Pamele, odrasloj na otoku Vancouver u Kanadi, gde je, uprkos izazovima turbulentnog domaćeg okruženja, razvila ljubav prema prirodi i životinjama. Njeno detinjstvo obilježeno je maštovitim igrama i izmišljenim prijateljima, što predstavlja oštar kontrast u odnosu na svet glamura i medijske pažnje koji će je kasnije definisati. Ova rana poglavlja služe kao temelj za razumevanje njenog unutrašnjeg života i izvora snage.

    Andersonova karijera počinje naizgled slučajnim otkrićem tokom sportskog događaja, što je vodi u neplanirane visine Hollywooda i Playboya. Međutim, iako joj to donosi svetsku slavu, isto tako ju stavlja na metu tabloida i paparazza, koji nemilosrdno eksploatišu njenu privatnost. Kroz ove stranice, Pamela detaljno i otvoreno govori o izazovima koje je suočavala kao žena u javnom oku, razotkrivajući kako su mediji često manipulisali i oblikovali njenu sliku bez njenog pristanka.

    Njeno putovanje kroz buran brak sa rokerom Tommyjem Leejem, praćeno ljubavnim padovima i razvodom, oblikuje još jedan ključan segment knjige. Anderson ne samo da razmatra osobne borbe i gubitke, već i kako je snagu našla u svojim sinovima, književnosti i umetnosti. Povratak na otok Vancouver simbolizuje njen povratak korijenima i obnavljanje sebe daleko od svetla reflektora.

    Memoari su ispisani sa stilom koji odražava Andersonovu ljubav prema poeziji i umetnosti, pružajući emotivnu snagu i dubinu narativu. "S ljubavlju, Pamela" je više od obične autobiografije; to je pripovest o preživljavanju, samootkrivanju i neumoljivoj potrazi za istinskim identitetom iza javne maske.

    Knjiga predstavlja transformaciju Pamele Anderson iz objekta medijske fascinacije u subjekt vlastite priče, odražavajući njen nesalomljivi duh i trajnu borbu za autonomiju i poštovanje.

    Više detalja

    Br.strana: 280

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533609560

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238843
    Cena: 3.528 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 280

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Znanje Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533609560

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.