• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • 200 kila: Šta zna emigrant šta je korporacija
    200 kila: Šta zna emigrant šta je korporacija

    200 kila: Šta zna emigrant šta je korporacija

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "200 kila: Šta zna emigrant šta je korporacija" autora Bojana Lekovića otvara put čitaocima kroz turbulencije koje sa sobom nosi život moderne korporativne kulture, osobito iz perspektive emigranta koji se suočava s nizom izazova u nepoznatom okruženju.

    Ova delo razmatra uzbuđenja i razočaranja prilagodbe, integracije, i na kraju, traženje identiteta u bespoštednom korporativnom svetu.

    Protagonista, čiji se narativ vodi kroz intenzivne personalne i profesionalne turbulencije, biva doveden do granice svog bića kroz stalan osećaj nepripadanja koji ga ne napušta od prvih dana boravka na Zapadu. Ova kronika njegovog života odražava njegove pokušaje da nađe svoje mesto u novoj korporativnoj sredini koja je, čini se, promenljiva i nepredvidiva koliko i život sam.

    Leković koristi sarkazam i ironiju da istakne kontradikcije unutar korporativne kulture, posebno one vezane za individualni identitet i osobnu slobodu. Potmuli osećaji nepripadanja, konstantne promene odeljenja i pozicija, i krajnje neprijatno iskustvo dobijanja otkaza odmah po dobijanju posla, osvetljavaju realnost koje mnogi trpe ali retko koji literarni rad toliko iskreno prikazuje.

    Ova knjiga se ne bavi samo ličnim iskustvima jednog emigranta, već stavlja pod lupu šire društvene i ekonomske strukture koje oblikuju naše profesionalne živote. Leković uspeva da kroz dijaloge protagonistovih razgovora sa kolegama i mentora – od ciničnih komentara do ozbiljnih životnih saveta – dočara kako su interpersonalni odnosi često ogledalo većih korporativnih dinamika.

    Upečatljivo korištenje citata Heraklita, "Tvoj karakter tvoja je sudbina," na kraju knjige, rezonira kao odjek protagonisteve unutrašnje borbe između onoga što jeste i onoga što se očekuje da bude.

    U tome, "200 kila: Šta zna emigrant šta je korporacija" je introspektivno, ali i oštro društveno osvrtnuto djelo, koje izaziva čitatelja da razmisli o vlastitim životnim izborima i profesionalnim putevima u svetu koji ne prašta.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788682672036

    Šifra: 239599
    Cena: 1.699 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 352

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788682672036

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.