• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • 3DS MAX: Multimedijalni kurs
    3DS MAX: Multimedijalni kurs

    3DS MAX: Multimedijalni kurs

    Grupa autora

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga 3DS MAX: Multimedijalni kurs nudi temeljan i detaljan vodič kroz osnove i napredne tehnike korišćenja 3DS MAX-a, jednog od vodećih softvera za 3D modelovanje, animaciju, i rendering. Knjiga je dizajnirana tako da korisnicima svih nivoa znanja pruži sveobuhvatno razumevanje ključnih alata i funkcija koje nudi 3DS MAX. Od osnovnih koraka za početnike, kao što su izbor radnog okruženja, podešavanje parametara, i kreiranje i transformacija objekata, do naprednih tehnika modelovanja, senčenja, materijala, osvetljenja, rasporeda, animacije, i renderinga, ova knjiga pokriva širok spektar tema.

    U prvom delu, čitaoci će se upoznati sa interfejsom 3DS MAX-a, naučiti kako da kreiraju i prilagode svoje radno okruženje, i ovladaju osnovnim tehnikama za kreiranje i manipulaciju objektima. Naučiće kako da koriste prečice za efikasniju navigaciju kroz softver.

    U delu posvećenom modelovanju, knjiga detaljno objašnjava parametarsko modelovanje, upotrebu Modifier Stack-a, kloniranje objekata, kreiranje formi i krivina, tehnike ekstrudiranja, kao i primenu simetrije i subobjektnih transformacija.

    Kada je reč o senčenju i materijalima, čitaoci će naučiti kako da izglađuju ivice poligona, biraju renderere, koriste ActiveShade za renderovanje, osvetljavaju scene, upravljaju materijalima kroz Slate Material Editor, i primenjuju OSL mape i UVW koordinate.

    Osvetljenje je ključno za stvaranje realističnih scena, a knjiga nudi upute za kreiranje fotometrijskih svetala, podešavanje intenziteta i parametara svetlosti, kao i primenu prirodnog dnevnog svetla.

    U delu o rasporedu i animaciji, čitaoci će otkriti kako da organizuju objekte u slojeve i grupe, povežu objekte u hijerarhije, konfigurišu vreme, kreiraju i uređuju ključne kadrove, te koriste funkcije kao što su Set Key i Curve Editor za kreiranje fluidnih animacija.

    Završni deo knjige posvećen je renderingu, gde su objašnjeni procesi kreiranja kamere, podešavanja osnovnih parametara rendera, i renderovanja sekvenci, omogućavajući čitaocima da svoje 3D projekte dovedu do finalne faze prezentacije.

    3DS MAX: Multimedijalni kurs je neophodan resurs za sve koji žele da se upuste u svet 3D modelovanja i animacije, pružajući jasne upute, praktične savete, i detaljne objašnjenja koji će korisnicima pomoći da maksimalno iskoriste mogućnosti koje nudi 3DS MAX.

    Više detalja

    Br.strana: CD

    Povez: CD

    Izdavač: Anima

    Šifra: 236157
    Cena: 4.800 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: CD

    Povez: CD

    Izdavač: Anima

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.