• Srbija
 • English
 • +381 (0)11 3463 072
 • +381 (0)60 3463 072
 • Isak Adižes

  Isak Adižes


  Isak Adižes je osnivač i profesionalni direktor Adižes Instituta u Kaliforniji. Tvorac je metoda koji nosi njegovo ime i renomirani konsultant rukovodilaca preduzeća i vlada širom sveta. Poznat je po svom jedinstvenom pristupu upravljanju organizacionim promenama zasnovanom na procesu kojim se izgrađuje uzajamno poštovanje i poverenje.

   

  Adižesov metod su uspešno koristile kompanije koje su se brzo razvijale i koje su prelazile sa preduzetničkog na profesionalni menadžment, a isto tako i birokratizovane organizacije koje su pokušavale da se revitalizuju. Adizes Institut je dosada primenio svoju teoriju o upravljanju promenama u kompanijama širom sveta, u koje spadaju ne samo korporacije, već i neprofitna preduzeća, i ove kompanije variraju u obimu od 20 do čak 100000 zaposlenih. Adižes predaje na četiri jezika i do sada je imao predavanja u 42 zemlje. O njegovom radu pisali su svi značajniji časopisi u svetu. 

   

  Najvažnije knjige Isaka Adižesa prevedene su na naš jezik: "Upravljanje promenama", "Upravljanje životnim ciklusima preduzeća - kako preduzeća rastu i umiru i kako ih izlečiti", "Dijagnoza stilova upravljanja", “Težnja ka Top formi"…. Njegove knjige su prevedene na gotovo sve važnije svetske jezike.

  Naslovi autora (8):
  KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
  Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.