• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Bez kompromisa
    Bez kompromisa

    Bez kompromisa

    OPIS KNJIGE:

    "Bez kompromisa" je inspirativna knjiga Tima S. Grovera, legendarnog trenera koji je radio sa nekim od najvećih sportista svih vremena, uključujući Michaela Jordana, Kobea Bryanta i Dwyanea Wadea.

    Grover koristi svoje dvodecenijsko iskustvo kako bi podelio ključne principe i strategije za postizanje vrhunskih rezultata, ne samo u sportu, već i u biznisu i drugim oblastima života.

    Knjiga se fokusira na mentalitet i pristup koji je potreban da bi se postalo nezaustavljivo, naglašavajući važnost ustrajnosti, prilagodljivosti i nemilosrdnog stava prema izazovima. Grover razlaže sve aspekte koji čine beskompromisnu osobu, pružajući čitaocima uvid u to kako da dominiraju u svakoj situaciji i postignu svoje ciljeve.

    Ključne tačke knjige uključuju:

    Ustrajnost:
    Grover objašnjava kako ustrajati kada svi ostali odustanu. Ključ je u tome da se suočimo sa pritiscima i izazovima i da ih koristimo kao gorivo za napredak.

    Kontrola emocija: Nikada ne dozvolite emocijama da vas oslabe. Grover uči kako zadržati fokus i hladnu glavu u teškim situacijama, što je ključno za donošenje ispravnih odluka.

    Intuicija i Zona: Verujte svojim instinktima i naučite kako ući u Zonu – stanje potpune koncentracije i optimalnog učinka.

    Grover deli tehnike koje pomažu sportistima da dosegnu ovo stanje i kako to može biti primenljivo i u svakodnevnom životu.

    Prilagodljivost i dominacija: Kontrolišite svaku situaciju i prilagodite joj se. Grover daje savete kako prepoznati slabe tačke protivnika i iskoristiti ih u svoju korist.

    Priče iz prakse: Knjiga je prepuna neispričanih priča i primera iz karijere Groverovih klijenata, pružajući jedinstven uvid u psihu najuspešnijih sportista našeg vremena.

    Groverova filozofija je direktna, nemilosrdna i bez dlake na jeziku. On ne veruje u popuštanje ili predaju, već u postavljanje visokih standarda i beskompromisno težnju ka vrhunskim rezultatima. Kroz ovu knjigu, on deli svoje znanje i iskustvo, pokazujući da je sve moguće ostvariti uz pravi mentalitet i pristup.

    "Bez kompromisa" je nezaobilazno štivo za svakoga ko želi da postane najbolja verzija sebe, bilo da se radi o sportu, poslovanju ili bilo kojoj drugoj oblasti života.

    Tim S. Grover nudi alate i inspiraciju potrebne da se prevaziđu prepreke i postignu izvanredni rezultati, podsećajući nas da je ključ uspeha u beskompromisnom stavu i nepokolebljivoj odlučnosti.

    Više detalja

    Br.strana: 244

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o., Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538326622

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 238972
    Cena: 4.071 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 244

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o., Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538326622

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.