• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Brus Li Borbeni duh ,novo
    Brus Li Borbeni duh ,novoBrus Li Borbeni duh ,novoBrus Li Borbeni duh ,novo

    Brus Li Borbeni duh ,novo

    Brus Tomas

    Brus Li – Borbeni duh

    Ako uvek sebi postavljaš granice u vezi s tim šta možeš da uradiš, fizički ili bilo kako, već si mrtav. To će se proširiti na tvoj rad, tvoj moral i celo tvoje biće. Nema ograničenja, ima samo platoa. Ali ne smeš da ostaneš na njima, moraš da ideš više od toga. A ako te to ubije, onda te ubije.

    Usavršavanjem u nekoj veštini prevazilazi se sama veština

    Niko ne pobeđuje u borbi. Svaka pobeda je za Jednog.

    Brus Li
    O knjizi

    Video sam ga kada je izvodio demonstracije kung fua tokom uličnog vašara i bio sam očaran njegovom zaslepljujućom brzinom i očiglednom snagom, njegovom gipkom fluidnošću i njegovim savršeno izvedenim potezima dok je izvodio „ bogomoljku“ i druge forme.

    Dag Palmer

    Treba imati na umu da je tokom ovog perioda Brus trenirao četrdeset i više sati nedeljno. Približavao se svom vrhuncu razvoja i njegove tehnike su odražavale veliki napredak koji je postigao. Što je postajao bolji, to se manje obazirao na tradiciju, i to je govorio kad god je mogao da priča o tome, a svoje reči je potkrepljivao delom.

    Džesi Glover

    Kontrolisao me je kao bebu; nisam mogao apsolutno ništa da mu uradim. Nije uopšte koristio mnogo snage; on je jednostavno nekako kontrolisao moje telo. Gubio sam i od drugih boraca pre njega, ali ne na način na koji sam izgubio od njega; on je apsolutno dominirao, birajući udarce kao da je u pitanju igra. Nisam mogao da spavam te noći. Izgledalo je kao da je sve što sam radio u prošlosti zastarelo. On je kontrirao svemu što sam znao, bez nekog velikog napora. To je bilo frustrirajuće.

    Brus je mnoge stvari držao za sebe. Radio je na razvijanju čija i prva stvar u njegovom rasporedu bila je meditacija. Ono što želim da kažem jeste da je on na neki način svoje učenike vodio u jednom pravcu, a sam je išao u drugom pravcu. On je bio već duboko u onome što ja zovem ezoterijske studije. Znam da je imao dosta literature o tome i da je studirao i akupunkturu, ali je mnoge stvari čuvao za sebe. Takođe je programirao svoj um, ponavljajući afirmacije, kako bi podigao svoje majstorstvo na najviši mogući nivo.

    Den Inosanto

    O autoru:

    Brus Tomas je, pre svega, poznat kao bas-gitarista koji svira sa Elvisom Kostelom i grupom Atrakcije. U Rokenrol kuću slavnih primljen je 2003. godine. Takođe, veoma je tražen i kao muzičar za studijska snimanja, pa su ga tako angažovali i Pol Mekartni, grupa Mednis i Suzan Vega.

    Njegov prvi roman „ Veliki točak“ , koji je kritika dobro ocenila, bio je u užem izboru za Nagradu „ Ralf Dž. Glisom“ za knjige o muzici. Trenirao je kung fu sa pokojnim majstorom Derekom Džonsonom, u njegovoj školi u zapadnom Londonu.

    Ostala dela Brusa Tomasa: „ Veliki točak“ i „ Besmrtna borba“ .



    Godina izdanja: 2018.
    Format: 15 x 22.5 cm
    Broj strana: 275 strane
    Meki povez
    ISBN 9788688895835
    Knjiga je NOVA
    Knjiga je NOVA
    ----------------------------

    Knjige šaljem u INOSTRANSTVO , uplate preko Pay Pal-a. ,Western Uniona.... Ukoliko imate neko pitanje obratite se na mail: miroslavmajstorovic66@gmail.com Isporuka...DRŽAVNA POŠTA Republike SRBIJE..... Slanje knjige/a vršimo na dva načina: - kao preporucena tiskovina uz prethodnu uplatu - najpovoljniji vid slanja za kupca - post express - placate poštaru prilikom preuzimanja Za kupce iz inostranstva dostupne su uplate preko Pay Pal-a.,Western Uniona. Kontakt: Viber ⭐️ Uplata; Pay Pal-om⭐️ Slanje: Državna POŠTA✔️ ⭐️--------Ceo SVET✔️ PRIHVATAMO REKLAMACIJU po SLEDEĆEM pravilniku ......SVE troškove poštarine PLAĆA..snosi KUPAC...vraćamo uplaćeni novac za knjigu/e..nakon povratka knjige... Vraćamo uplaćeni novac ../umanjen za troškove POŠTARINE/ HVALA..... Knjige šaljem u sve zemlje Evrope, u SAD, Kanadu, Južnu Ameriku, Japan, Australiju, Kinu, Rusiju .. Hvala

    1.600 rsd

    Lokacija prodavca: Beograd
    Način slanja:
  • -Poštom
  • -Kurirskom službom
  • -Lično preuzimanje
  • Način plaćanja:
  • -Slanje po uplati
  • -Pilikom ličnog preuzimanja

  •  
    Šifra: 174738
    Prodavac: internationalbooks (1518)
    Ocena:
    • Pozitivne: 266
    • Negativne: 2
    • Neutralne: 1
    Prosecna ocena: 99,3%

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.