• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Čuvar vatre
    Čuvar vatre

    Čuvar vatre

    OPIS KNJIGE:

    Radnja romana Čuvar vatre dešava se devedeseti godina u Beogradu. Nikolin brat je osumnjičen da pripada grupi koja planira da sruši vlast i cela porodica postaje meta režima. Brat napušta zemlju. Nakon tri godine, Nikola ulazi u proteste i borbe za istinu i pravdu. Utehu traži u muzici, druženju i Jovani sa kojom započinje romansu. Nikola se svakodnevno nalazi sa svojim prijateljima kraj ušća Save u Dunav, ali to mu ne donosi spokoj. Nadolazeći rat, pravi razlozi izgnanstva brata i sveopšta kriza uticaće na to da se Nikola i njegovi prijatelji upuste u borbu za slobodu i dobranu svog utočišta.

    Više detalja

    Br.strana: 352

    Povez: mek

    God.izdanja: 2016.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 978-86-521-2369-8

    Šifra: 90784
    Cena: 799 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 352

    Povez: mek

    God.izdanja: 2016.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 978-86-521-2369-8

    Komentari čitalaca

  • Jelena Krstić, 13.05.2017 02:46

  • "Čuvar vatre" je knjiga o borbi, ljudskim vrlinama i slabostima, ljubavi, prijateljstvu, snazi porodice, pravim i lažnim vrednostima, neodustajanju, snovima. Vraća veru u ideale, budi nadu, emocije i osećaj za pravdu, donosi priliv pozitivne energije, reciklira negativna osećanja. Nudi priču koja me je tresnula o zid, priču koja nagoni na osvešćivanje, pokretanje i buđenje jer samo budni možemo biti spremni za promene. Život nije čekanje, životarenje, inertnost i letargija i ima i lice a ne samo naličje a od nas zavisi da li ćemo ga proživeti kao kreatori ili kreature. Duboko u sebi trebamo pronaći stub koji će nas održavati na vetrometini života. Bez obzira koliko je neko žrtva surovosti režima i nepovoljnih društvenih okolnosti, taj neko uvek ima moć ukoliko sledi svoje snove, da udahne smisao svom životu i ne izgubi samog sebe. Kroz borbu i neodustajanje mi se samoostvarujemo, zadržavamo svoju individualnost i skidamo povez s očiju. Krize, teškoće i iznenadni udari nisu uvek kraj već mogu biti i novi početak, nadahnuće, iskra koja u nama počinje da bukti i prerasta u vatru, požar... S obzirom da je ovo Dejanov prvi roman, ja sam prezadovoljna knjigom i preporučujem svima ovaj odličan antidepresiv.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.