• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Gramatika savremenog holandskog
    Gramatika savremenog holandskog

    Gramatika savremenog holandskog

    Grupa autora

    OPIS KNJIGE:

    Gramatika sadrži opis aktuelnih gramatičkih pojava, jasna objašnjenja, veliki broj praktičnih primera, napomena, izuzetaka, zanimljivosti, pregled nepravilnih glagola, detaljni indeks, kao i preglednu grafičku obradu.

    Aktuelna i potpuno originalna gramatika holandskog jezika sadrži sve uobičajene gramatičke pojave u preglednom grafičkom rasporedu. Pojave su ilustrovane velikim brojem primera koji su pažljivo izabrani. U gramatici ćete takođe naći i informacije o građenju reči i pregled nepravilnih glagola. Gramatika holandskog jezika je namenjena svim ljudima koje ovaj jezik zanima.

    Iako je holandski relativno egzotičan jezik za naše podneblje, sve je više onih koji se odlučuju da svoje vreme i trud posvete učenju upravo ovog jezika. Inspirisani time, predstavljamo vam novu autorsku gramatiku holandskog jezika. Čitaocima pruža jasan pregled savremene holandske gramatike, bez previše lingvističkih termina koji bi mogli da obeshrabre početnike i srednje napredne govornike ovog jezika. Naša holandska gramatika obuhvata sve česte gramatičke pojave u preglednoj grafičkoj obradi koja uključuje brojne tabele, primere i prevode.

    Tokom rada na ovom izdanju smo koristili moderne gramatike i priručnike, kao i iskustva u predavanju holandskog jezika. Pravila su praćena praktičnim informacijama koje mogu da budu od pomoći u boljem shvatanju gramatičkih pojava i njihovom pravilnom korišćenju. Akcenat smo stavili na pojave koje se u velikoj meri razlikuju od srpskog jezika i koje zadaju najveće probleme pri učenju. Naša gramatika takođe uključuje informacije o građenju reči sa preglednim spiskom prefiksa i sufiksa, što je jedan od osvnova za širenje vokabulara. Pored toga ćete u ovom priručniku pronaći i opis razlika u holandskom jeziku koji se govori u Holandiji, Belgiji i Surinamu.

    Verujemo da će naša gramatika biti od koristi kako početnicima, tako i naprednijim studentima, kao i predavačima koji žele da uvek imaju pri ruci sve važne informacije o holandskoj gramatici.

    Više detalja

    Br.strana: 16

    Povez: meki

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Lingea

    ISBN: 9788664510912

    Šifra: 221700
    Cena: 990 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 16

    Povez: meki

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Lingea

    ISBN: 9788664510912

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.