• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Insajder, moja priča
    Insajder, moja priča

    Insajder, moja priča

    OPIS KNJIGE:

    "Kupljena je snajperska puška iz koje treba da budeš ubijena... Ne smeš nikada nikome da kažeš da sam ti ja ovo javio, jer ćeš tako mene dovesti u opasnost. "

    Brankica Stanković, novinarka Televizije B92 i autorka emisije „Insajder", od decembra 2009. živi sa dvadesetčetvoročasovnim policijskim obezbeđenjem.

    Krajem 2009. predstavnici MUP-a zaključili su, procenom njene bezbednosti, da joj je život ugrožen zbog tema kojima se bavila u svojim emisijama. Emisija „Insajder" od 2004. do danas bavila se mnoštvom tema: motivima za ubistvo premijera Srbije, švercom cigareta, organzacijom tajnih službi, propustima MUP-a Srbije, huliganima, fudbalskom, pravosudnom l građevinskom mafijom, korupcijom u nađležnim institucijama, biznismenima. pljaćkom države privatizacijom... „Insajder" je, po mišljenju velikog dela javnosti, najhrabriji novinarski projekat u Srbiji, koji je, zbog tema kojima se bavio, postao smetnja mnogim kriminalnim grupama. Uprkos brojnim pretnjama koje su usledile i javnim pozivima na linč odgavor Brankice Stanković na to bio je proširenje tima Insajder. Sada je pred vama i knjiga Insajder, moja priča.

    Ova knjiga je lična priča; zastrašujući događaji iz života Brankice Stanković od trenutka kada je dobila policijsko obezbeđenje, sa detaljima do sada potpuno nepoznatim javnosti, odvijaju se dinamikom i tenzijom trilera pred očima čitaoca. Ona se otvoreno i hrabro, pišući autobiografski, prvi put javnosti predstavlja ne samo kao novinarka već kao osoba koja živi sa svim Ijudskim strepnjama, strahovima, radostima, vrlinama i slabostima... Ova knjiga takođe obiluje dokumentarnim materijalima i podsećanjima na važne trenutke političkog života Srbije koji su vezani za istraživanja „Insajdera", i prvi put do sada objavljeni su najzanimljiviji detalji iz procesa pripreme ove emisije.

    O svemu što je morala da prećuti zbog bezbednosti, o onima koji su kupili snajpersku pušku da je ubiju, o onima koji su priželjkivali da više nikada ne radi kao novinar, o tome kako je sve to preživela psihički i fizički, kao i o tome da li u Srbiji zaista postoje granice koje se ne prelaze i teme o kojima se ćuti, i zašto je baš tu počeo „Insajder" - pročitaćete u ovoj knjizi Brankice Stanković.

    Više detalja

    Br.strana: 363

    Povez: broširan

    God.izdanja: 2013.

    Izdavač: Samizdat B92

    ISBN: 9788679633743

    Dostupnost: POSLEDNJI OČUVAN PRIMERAK
    Šifra: 40774
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 363

    Povez: broširan

    God.izdanja: 2013.

    Izdavač: Samizdat B92

    ISBN: 9788679633743

    Dostupnost: POSLEDNJI OČUVAN PRIMERAK
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.