• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Izlaz iz tugovanja: Do snage i nadahnuća
    Izlaz iz tugovanja: Do snage i nadahnuća

    Izlaz iz tugovanja: Do snage i nadahnuća

    OPIS KNJIGE:

    Ovo je veoma lična knjiga, koja izvire iz mog suočavanja sa smrću. Motivi za pisanje knjige su pre svega lični i profesionalni, prožimaju se, a počela sam da pišem kada mi je bilo najteže, pokušavajući tako da naučim kako da odagnam bol i pomognem svojoj duši. Zapisivala bih sve što bih primetila da mi pruža utehu i vodi ka putu ozdravljenja. Shvatila sam da učeći sebe mogu da naučim i druge, da kada dobijam mogu i da dam drugima. Postoje dva razloga za izbor baš ove teme, a to su iznenadni i očekivani gubici nakon čega je usledio moj samostalni mukotrpni put ka daljem odrastanju i individuaciji. Tako sam, sakupljajući gomilu tekstova koji su mi olakšavali bol napravila kolekciju beleški, pa sam shvatila sam da mogu da napišem praktičnu i jasnu knjigu, da pruži saosećanje, toplinu, da podstakne na razmišljanje, akciju i promenu. Iznete su rane koje su „grebale” dušu podstaknute doživljenim gubicima, a tekstovi koji slede mogu dati uvid u mogućnost promene i nastavak smislenog života posle gubitka, probuditi različita osećanja, možda čak i neprijatna. Moja želja je proistekla i iz ljubavi prema drugim ljudima koji će pre ili kasnije doživeti slične situacije u ljubavi i tugovanju, zato sam u prvom delu pružila ruku podrške sa ličnim doživljajima, unutrašnjim iskustvom gde je naša duša dodirnuta i sposobna da primi utehu.

    Prikazala sam žalovanje kao put koji je zaista mukotrpan, spontan proces samorazvoja mene kao pojedinca. Želja mi je bila da postanem ponovo celovita ličnost a cilj razrešenje nedoumica, razumeti smrt i nesreću, tugu i bol dok se krećemo po teškim danima ispred nas, postupcima sa tugom sopstvenom, članovima porodice i prijateljima i kako sve to utiče na naše živote.

    Tokom čitanja, možete osetiti uznemirenost i druge reakcije jer će vas podsetiti na sopstveni gubitak zapravo, govoriću o tome kako sam sama sebe učila da nakon gubitaka živim punim plućima, ali se nadam da će pomoći vama i porodici. Razlog zbog kog je čitate je verovatno da vam je srce slomljeno.


    Autorka

    Više detalja

    Br.strana: 345

    Povez: broširano

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Akademska misao

    ISBN: 9788674669433

    Šifra: 223883
    Cena: 1.980 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 345

    Povez: broširano

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Akademska misao

    ISBN: 9788674669433

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.