• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Između dva sveta
    Između dva sveta

    Između dva sveta

    OPIS KNJIGE:

    Putovanje u digitalni svet


    Šta u novi svet da ponesemo a šta da ostavimo od onoga što nas je do sada činilo uspešnim? Danas, više nego ikad, potrebni su nam pioniri koji su u ovoj trci sa vremenom ispred nas i koji nam mogu svojim primerom pomoći da razumemo šta nas sve čeka i kako se u odnosu na to ponašati, organizovati i razmišljati.

    Branislav Vujović, autor knjige Između dva sveta, pionir je digitalne transformacije poslovanja u pravom smislu te reči. Pionir koji je među prvima sa ovih prostora krenuo da istražuje, ali i naseljava novi digitalni svet. Pionir koji svojim razmišljanjem i dubokim razumevanjem promena, koje se dešavaju u poslovnom svetu, podstiče novi način razmišljanja neophodan za opstanak i razvoj u vremenu koje dolazi. Pionir koji se fokusira na širu sliku, bez obzira na trenutne okolnosti. Pionir čiji um ne priznaje granice, nije vezan strahom od nepoznatog i nije ograničen postojećim okvirima. Pionir koji sanja velike snove, ali i koji kreira konkretna rešenja primenljiva u realnom poslovnom svetu. Pionir koji krči put i teren za sve koji moraju proći putem digitalne transformacije. Pionir koji sve što radi, ne radi to samo za sebe, već prvenstveno za buduće generacije. Knjiga Između dva sveta najbolji je dokaz za to.


    Miša Lukić, CEO New Startegy www.newstartegy.com



    Zaljubljenik u tehnološki razvoj i digitalizaciju, kao sastavni deo tog savremenog procesa, Branislav Vujović nam je ponudio novi most, kojim povezujemo realnost i budućnost, u poslu i u životu. Od prve rečenice u ovoj nesvakidašnjoj poslovnoj priči, pa do poslednje stranice, ulazite u digitalni svet i osvajate nova tehnološka saznanja, koja sa vama Branislav Vujović nesebično deli, želeći upravo to – da što pre osvojite nove intelektualne i mentalne prostore koje posedujete, samo je potrebno da ih otkrijete! Takvu nesebičnost u darivanju specifičnih saznanja imaju samo ljudi koji su osvojili nove horizonte i koji su uvek ispred svog vremena. Branislav Vujović je u oblasti novih tehnologija i digitalne ekonomije jedan od takvih, pa je zato i uspeo da osvoji novi prostor: da napravi knjigu o poslovanju u digitalnom svetu – Između dva sveta – u kojoj, kroz tehnološke promene ’sa ljudskim licem’, bezbedno spaja oba sveta, a čitaoce pretvara u aktere koji od realnosti i budućnosti mogu imati samo koristi. Čitajte, učite i uživajte u novim saznanjima o tehnološkom svetu koji nas okružuje i u onome što dolazi – važna je poruka ove knjige Branislava Vujovića.

    Radojka Nikolić, glavna i odgovorna urednica portala www.magazinbiznis.rs

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 368

    Povez: meki

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610046861

    Šifra: 225127
    Uskoro u prodaji
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 368

    Povez: meki

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610046861

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.