• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Koliko si spreman da platiš?
    Koliko si spreman da platiš?

    Koliko si spreman da platiš?

    OPIS KNJIGE:

    Reč autorke:

    Tokom proleća 2019. godine osetila sam potrebu da preradim, dopunim i izmenim prvo izdanje knjige ’’Koliko si spreman da platiš?’’. Izmenjeno drugo izdanje radnju i junake iz 2011. godine prikazuje kroz prizmu stečenih znanja i iskustava iz proteklih osam godina. Sve u svemu, novo izdanje donosi knjigu koju bih napisala da sam je prvi put stvarala 2019. godine.

    ’’Koliko si spreman da platiš’’ je edukativni roman.

    Roman – zato što kroz izmišljenu priču o braći Popović govori o problemima sa kojima se preduzetnici sreću. Edukativni – zato što kroz izmišljenu priču opisuje kako je neke teorijske koncepte iz menadžmenta, a koji vode ka rešenjima problema sa kojima se preduzetnici sreću, u praksi moguće ostvariti. U njemu se, kroz dijaloge i unutrašnje monologe, prikazuju životni stilovi koji kombinuju održiva poslovna i privatna rešenja.

    Radnja romana se dešava u Srbiji, u drvenom amfiteatru između šljivika i vinograda, sa pogledom na Dunav i oko njega.

    Marko, Luka, Klara, deda Miloje, Bogdan, Milena i dr. su izmišljeni likovi koji su doneli odluku da im je dosta čekanja da aktuelna (ko-zna-koja-po redu) kriza prođe i pozabavili se onim što oni sâmi mogu da učine da bi im život postao smisaon i lep, u svakom mogućem smislu. Junaci romana žive i rade u okruženju u kome ljudi, po mnogo čemu različiti – obrazovani i neškolovani, iz grada i sela, žene i muškarci, domaći i stranci, stariji i mladi, iskusni i neiskusni – zajedno uče, radeći na pronalaženju efikasnih, profitabilnih i šarmantnih načina rešavanja i sprečavanja problema. U tom procesu, oni otkrivaju staru istinu da malo početne hrabrosti, podržane dobronamernim savetima i upornim i doslednim radom, mogu dovesti do životnih rezultata koji daleko prevazilaze planirane poslovne efekte. Na taj način, nakon serije ličnih, profesionalnih, društvenih i istorijskih slomova, likovi romana pronalaze sopstvenu metodologiju da postanu i ostanu – životni i poslovni pobednici.

    Centralna tema učenja u ovoj knjizi se odnosi na definisanje onoga što se želi, na izbor puta, formulisanje ciljeva i usklađivanje privatnog i poslovnog.

    Više detalja

    Br.strana: 141

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Sinhronia

    Šifra: 168717
    Cena: 825 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 141

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Sinhronia

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.