• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Komo
    Komo

    Komo

    OPIS KNJIGE:

    „Otvoren sam prema pisanju, kao što sam otvoren i prema životu. . . “ Srđan Valjarević KOMO je načitanija knjiga Srđana Valjarevića, kultnog autora mlađe i srednje generacije u Srbiji, roman koji je u samom vrhu moderne srpske književnosti. „Izvadio sam svesku i olovku iz džepa, i pomislio da nacrtam ono što vidim, a video sam taj vrh planine. I nacrtao sam ga. Taj notes je bio mali, tako da sam i planinu nacrtao preko cele jedne strane, i jednu pticu. To je bilo sve što sam nacrtao. I to je bilo jedino što sam uradio a čime sam bio zadovoljan, tako da sam imao razloga da se zahvalim na stipendiji koju sam dobio. Nacrtao sam planinu i pticu, sklopio notes i vratio ga u džep. I nastavio sa izležavanjem na klupi, na brdu s tim smešnim imenom Tragedija. Da li je Plinije Mlađi zaista imao na umu cipele koje su nosili glumci u starom Rimu, ili je to izmišljotina, ili se i njegov život stropoštavao kao i moj? Nisam to mogao da znam, ali bih i sam tako nazvao to brdo. . . “ SRĐAN VALJAREVIĆ Rođen je u Beogradu 16. jula 1967. godine. Do sada je objavio romane List na korici hleba, 1990, Ljudi za stolom, 1994 i Komo, 2007; zbirku poezije Džo Frejzer i 49 pesama, 1992 (prošireno izdanje Džo Frejzer i 49 +24 pesme, 1996); Zimski Dnevnik, 1995 i Dnevnik druge zime, 2006. Prevođen je na više stranih jezika. Roman “Komo” odlično su prihvatili čitaoci i književna kritika u Francuskoj.

    Više detalja

    Povez: 12x21 cm

    Izdavač: Lom

    ISBN: 9788679580429

    Šifra: 37323
    Ovaj naslov je trenutno RASPRODAT
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude ponovo u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Povez: 12x21 cm

    Izdavač: Lom

    ISBN: 9788679580429

    Komentari čitalaca

  • Knjiški moljac brido žmu, 31.03.2020 01:24

  • Kakav roman, kako divan, divan roman ! Znači iskreno, toplo, često direktno, često sirovo, još češće nežno. Sve je tu, priča o ljudima, prirodi, ma sve. Rokfelerove vile na jezeru Komo nikada nisu bile zanimljivije. Tu je i jedan konobar- ortak, jedan sjajni profesor matematike i njegova divna supruga, jedan vlasnik sportskog bara i njegov brat blizanac koji vole "Dućea" i Romu, jedna lepa šankerica kao i mnogi drugi. Uzmite ovaj roman i uživajte u njegovim čarima. Najtoplija preporuka !

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.