• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kozmički hologram - in-formacija u središtu postanka
    Kozmički hologram - in-formacija u središtu postankaKozmički hologram - in-formacija u središtu postanka

    Kozmički hologram - in-formacija u središtu postanka

    OPIS KNJIGE:

    Naše razumijevanje svemira na putu je da se promijeni na svim razinama, od Planckove skale do beskrajnih svemirskih domena. Novija znanstvena istraživanja pokazuju da je informacija na kojoj počivaju naše suvremene tehnologije jednaka univerzalnoj informaciji na kojoj počiva, koja prožima i sačinjava sve što nazivamo fizičkom stvarnošću.

    Istražujući informaciju kao kategoriju temeljniju od energije, tvari, prostora ili vremena, doktorica znanosti Jude Currivan proučava mnoštvo najnovijih istraživanja u nizu znanstvenih područja i na svim razinama postojanja kako bi pokazala da se naš svemir informira i manifestira hologramski.

    Ona objašnjava način na koji fraktalni informacijski obrasci koji upravljaju ponašanjem na atomskoj razini upravljaju i strukturom galaktičkih jata u svemiru. Pokazujući da je informacija fizički stvarna, autorica istražuje način na koji nas svijest povezuje s mnoštvom međusobno povezanih slojeva univerzalne in- formacije, što nas čini i manifestacijama i sukreatorima kozmičkog holograma stvarnosti. Currivan objašnjava kako se kvantna mehanika i Einsteinova teorija relativnosti napokon dadu pomiriti ako energiju-tvar i prostor vrijeme promatramo kao komplementarne izraze informacije, te istražuje kozmički hologram kao pravu osnovu podrijetla vrsta i naše vlastite evolucije.

    Sve to poklapa se i s drevnom mudrošću; autorica nudi čvrste dokaze da svijest nije nešto što ,,imamo“, već da je to temeljna narav onoga što jesmo i što cijeli svemir jest. Uz takvo shvaćanje svatko od nas u stanju je preoblikovati vlastiti život te sukreirati i informirati svijet oko nas.

    Recenzija

    - Prosvjetljujuće i nadahnjujuće. ‘Kozmički hologram’ uvjerljiv je spoj kvantne mehanike i stanične biologije. Obvezno štivo za sve koji rade na stvaranju pravednijeg, održivijeg i miroljubivijeg svijeta.“

    BRUCE LIPTON, autor uspješnica “Biologija vjerovanja”: “Spontana evolucija” (suautor Steve Bhaerman) i “Efekt medenog mjeseca”

    - Prepuna najnovijih otkrića najnaprednije znanosti, ova hrabra i originalna „teorija svega“ uvjerljivo zagovara ideju da naš svemir funkcionira kao divovski, svijeni informacijski sustav. Uživajte u bogatom okusu Currivaničine knjige koja spomenute teorije pomiruje s drevnim idejama i pripremite se; vaš um, vaše predrasude i ,,općepoznate“ mudrosti promijenit će do te mjere da će vas glava zaboljeti!“

    LYNNE McTAGGART, autorica uspješnica “Polje” i “Pokus s namjerom”

    -,,Dr. sc. Jude Currivan lucidno razvija uzbudljiv i revolucionarni uvid i pruža transformirajuće dokaze da živimo u svemiru koji je dinamički regenerirani hologram visoke rezolucije. ‘Kozmički hologram’ majstorski sjedinjuje bogatu znanstvenu spoznaju, duhovni uvid i utjelovljenu mudrost u pionirsku knjigu opsežnih istraživanja i otkrića."

    DUANE ELGIN, autor knjiga “Živi univerzum” i “Hotimična jednostavnost”

    - Znanstvena revolucija u nastanku, revolucija po pitanju odnosa uma i tijela te dublje naravi stvarnosti vodi se nekim od najneobičnijih otkrića najnovijih znanstvenih istraživanja. Mnoga od njih razmatraju se u duboko promišljenoj i pronicljivoj knjizi ‘Kozmički hologram’ Jude Currivan. Formalno obrazovanje iz fizike, u kombinaciji s transcendentalnim duhovnim iskustvima što ih je stekla u ranoj dobi, stvorili su preduvjete za fascinantno putovanje temeljima na kojima počiva stvarnost."

    EBEN ALEXANDER dr. med., neurokirurg i autor knjige “Dokaz raja”

    Više detalja

    Br.strana: 262

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Agm - Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531744966

    Dostupnost: rok isporuke 3-4 nedelje
    Šifra: 139852
    Cena: 4.590 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 262

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2018.

    Izdavač: Agm - Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531744966

    Dostupnost: rok isporuke 3-4 nedelje
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.