• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kvantni špijun
    Kvantni špijun

    Kvantni špijun

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Kvantni špijun" Davida Ignatiusa, uglednog pisca i novinara, pruža dubok uvid u svet globalne špijunaže, tehnološke inovacije i međunarodne političke napetosti. Ovo delo, koje se temelji na stvarnoj tehnološkoj utrci u naoružanju, izdvaja se svojom intrigantnom fabulom koja istražuje razvoj kvantnih računara - uređaja tako moćnog da bi njegova primena mogla promeniti pravila globalne bezbednosti.

    U centru priče je Harris Chang, agent CIA-e, koji se nađe usred složene istrage u kojoj mora otkriti identitet kineskog doušnika unutar tajnih američkih laboratorija za kvantna istraživanja. Changova potraga započinje u urbanom okruženju Singapura i vodi ga kroz živopisne pejzaže sjeverozapadnog Pacifika, preko planina Meksika i dalje, u nizu događaja koji su istovremeno opsesivni i destruktivni.

    Istraga postaje sve složenija kako Chang otkriva moguće lažne tragove i obmane, što ga tera na preispitivanje vlastitih uverenja o odanosti, moralu i značaju istine. Sa svakim novim otkrićem, čitalac se uvlači dublje u lavirint međunarodne špijunaže, gde su granice između prijatelja i neprijatelja često nejasne.

    Ignatius koristi svoje iskustvo u izvještavanju o međunarodnim poslovima da bi stvorio realističan i detaljan prikaz sveta obaveštajnih službi, pri čemu se posebno osvrće na složene tehničke aspekte kvantnih tehnologija. Njegov pripovedački stil je brz i napet, sa dijalozima koji su istovremeno informativni i puni napetosti.

    "Kvantni špijun"
    nije samo tehnološki triler, već i složena studija likova koja istražuje teme poput nacionalne lojalnosti, etičkih dilema i ličnog identiteta. Ignatius uspešno balansira tehničke detalje sa ljudskom dramom, stvarajući priču koja je istovremeno prosvetljujuća i zabavna.

    Roman nudi ne samo uzbudljivu priču, već i provokativno razmišljanje o budućnosti špijunaže, tehnologije i globalne politike. "Kvantni špijun" je knjiga koja će zainteresovati ljubitelje tehnoloških trilera, ali i one koji se interesuju za međunarodne odnose i budućnost tehnoloških inovacija.

    Više detalja

    Br.strana: 324

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538130502

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239221
    Cena: 3.872 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 324

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stanek - Varaždin

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538130502

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.