• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Mesec,magnet za dušu
    Mesec,magnet za dušu

    Mesec,magnet za dušu

    OPIS KNJIGE:

    Drevna predanja iz Afrike i Azije govore nam da nekada nije bilo Meseca i da je život na Zemlji bio drugačiji. Nije bilo godišnjih doba i klima je svuda bila ujednačena i prijatna, sa blagom izmaglicom i puno zelenila. Takođe postoje predanja o ‘zlatnom dobu’ kada je čovek živeo u harmoniji sa prirodom i samim sobom, sa mnogo većom percepcijom nego što je ima danas. Sve je to promenjeno pre oko 12.000 godina kada su se dogodile velike promene na Zemlji. Te promene potvrđuju biološka i geološka istraživanja. Klima je tada drastično promenjena, došlo je do promene polova, porasta nivoa okeana, velikih potopa i … pojavio se Mesec.

    Pogledaćemo najpre šta znamo o Mesecu. Tu ćemo videti da ne znamo zapravo ništa, da su sve opšte prihvaćene informacije koje imamo o Mesecu bez dokaza i nelogične. Zatim ćemo sagledati ono što je malo poznato i sasvim nepoznato o Mesecu, sa stanovišta ezoteričnog znanja, astrologije i informacija koje su do nas stigle iz udaljenih izvora, sa zvezdanog sistema Sirius i Plejada. Naime, ako se Mesec jednog lepog dana samo pojavio na našem nebu, neko je morao tu da ga dovede i precizno postavi njegovo neprirodno kretanje. Deo informacija u ovoj knjizi potiče od onih koji su to izveli. Drugi deo informacija potiče od naših naučnika koji nemaju problem objektivnog i tačnog posmatranja predmeta istraživanja, u ovom slučaju Meseca. Njihova naučna istraživanja su pokazala da je Mesec veštačka tvorevina. Videćemo da se sve takve informacije začuđujuće slažu i logično dopunjuju iako potiču iz sasvim različitih i nezavisnih izvora.


    Stoga glavna tema ovde biće mesečev uticaj na inkarnacijski ciklus naših duša, zašto Mesec uopšte postoji na našem nebu i kako on utiče na naše živote i dušu. Da bismo to razumeli, moramo najpre saznati kako on postoji, sve kosmološke detalje o Mesecu. Nakon toga videćemo zašto on postoji.

    Više detalja

    Br.strana: 80

    Povez: Mek

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Metafizika

    ISBN: 978-86-7884-229-0

    Šifra: 227864
    Uskoro u prodaji
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 80

    Povez: Mek

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Metafizika

    ISBN: 978-86-7884-229-0

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.