• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Naučite WordPress
    Naučite WordPress

    Naučite WordPress

    OPIS KNJIGE:

    Ova knjiga vas, korak po korak, uči kako da pravite blogove ili veb stranice pomoću WordPressa. Najpre ćete saznati kako da kupite domen, izaberete veb server i omogućite rad svog domena na njemu.
    Nakon toga je opisano kako se WordPress instalira, konfiguriše i podešava za unošenje sadržaja. Naučićete gde da pronađete dodatne module i teme za WordPress te kako da ih koristite. Saznaćete kako da organizujete sadržaj bloga, podesite WordPress da bi vaš blog ili veb lokacija bili bolje rangirani u pretraživačima, i kako da svoj blog obogatite multimedijskim sadržajima. Obrađeni su i bezbednost WordPressa, otkrivanje uobičajenih problema u radu i njihovo otklanjanje. Naučićete i kako da svoju postojeću veb lokaciju prevedete u WordPress i zašto je to dobro. U svakom poglavlju je navedeno po čemu se verzija WordPress.com razlikuje od verzije koju ste instalirali samostalno.

    Uz knjigu dobijate i slobodan pristup korisnim veb lokacijama čiji se sadržaj redovno ažurira, i dodatne pogodnosti učenja pomoću pratećih video i audio sadržaja na engleskom.
 VAŽNO: Ukoliko vam nedostaje neki podatak za pristup ovim sadržajima, pošaljite poruku preko foruma ili se javite redakciji.

    Tris Hussey je dugogodišnji bloger i pisac koji je, nakon započinjanja akademske karijere, shvatio da mu mnogo više odgovara bavljenje tehničkom podrškom. Godine 2004, počeo je da piše blogove i uskoro postao prvi kanadski profesionalni bloger i vodeći stručnjak u toj oblasti. Radio je u nekoliko firmi na razvoju softvera i blogova zasnovanih na Webu 2.0.

    Osim što piše i bavi se uslugama konsaltinga, Tris na univerzitetu i institutu za tehnologiju Britanske Kolumbije drži radionice i predavanja iz oblasti društvenih medija, pisanja i održavanja blogova, emitovanja podkasta i korišćenja WordPressa. Živi i radi u Vankuveru.

    Više detalja

    Br.strana: 352

    God.izdanja: 2011.

    Izdavač: Mikro knjiga

    ISBN: 978-86-7555-373-1

    Šifra: 12476
    Cena: 1.600 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 352

    God.izdanja: 2011.

    Izdavač: Mikro knjiga

    ISBN: 978-86-7555-373-1

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.