• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ninja budi najbolji
    Ninja budi najboljiNinja budi najbolji

    Ninja budi najbolji

    OPIS KNJIGE:

    Čitatelju,

    htio bih reći nekoliko stvari prije nego što se bacimo na posao. Knjiga koju držiš u ruci napisana je s jednim ciljem: u njoj se nalazi sve ono što bih volio da sam znao onda kada sam se ozbiljno počeo zanimati za videoigre.
    Ova knjiga nije napisana tako da je moraš pročitati od početka do kraja, iako, naravno, možeš i to. Više je riječ o priručniku, svojevrsnoj enciklopediji koju sam napravio za igrače poput nas. Radi se o zbirci savjeta i trikova koje sam prikupio tijekom godina. Sve sam to posložio na jednom mjestu kako bi ti to mogao pronaći kad ti bude potreban savjet, bilo da je riječ o sitnicama ili o nekim važnim stvarima. Nije važno jesi li početnik ili iskusan igrač - mislim da ćeš iz ove knjige moći nešto naučiti.

    Najbolje mjesto za ovu knjigu je odmah pokraj tvoga računala ili konzole. Dakle, treba je upotrebljavati, a ne pročitati i odložiti na policu. U nju možeš zaviriti kada imaš pitanje ili kada u nečemu zapneš. Povremeno je možeš uzeti da vidiš jesi li u međuvremenu sam nešto naučio. Na marginama stranica možeš upisati vlastite savjete ili otkrića, a presavijanjem vrha označiti stranice koje su ti posebno korisne. Ako se ikada nađeš u prilici da ti potpišem ovu knjigu, onda želim vidjeti da si se njome zaista služio.
    U knjizi se nalaze određeni dijelovi na koje bih ti htio ukazati prije nego počneš čitati. Okviri s naslovom »BRŽI PUT!« objašnjavaju kako na brz način riješiti česte pogreške, dok okviri pod naslovom »NINJA KAŽE« pokazuju kako ja osobno rješavam određeni izazov koji u glavnom tekstu opisujem na općeniti način. U knjizi su i vježbe, pa čak i mala igra. Na samom kraju knjige nalazi se i popis drugih izvora koje možeš konzultirati kada misliš da si isprobao sve što piše u ovoj knjizi. Uostalom, ne može se sve reći u jednoj knjizi, pa te želim uputiti gdje se možeš dodatno informirati kada svoje igračke sposobnosti želiš dodatno unaprijediti.

    Za razliku od igranja igre, s pisanjem knjige imaš samo jednu priliku. Zato sam nastojao u ovu knjigu uvrstiti mudrosti koje ćeš moći koristiti, ako je moguće - zauvijek. To znači da u ovom priručniku ne opisujem kako igrati neku konkretnu igru. Umjesto toga, načelno opisujem kako treba igrati. U knjizi koristim primjere iz Fortnitea, Apex Legends i mnoštva drugih igara, ali sadržaj knjige zamišljen je šire od bilo koje konkretne igre. Igre dolaze i prolaze, i ti ćeš se tomu prilagođavati. No, ako obratiš pažnju na lekcije iz ove knjige, shvatit ćeš da neke stvari u vezi igara vrijede neograničeno. Tko zna, možda ćeš me jednoga dana i pobijediti. Ili ne. To ovisi o tebi.

    Vidimo se u igri

    Autor


    Podnaslov dela je: Moj vodič za gejmere.
    Videoigre se izmenjuju,ali Ninjine porukeostaju za sva vremena. Prouči njegove savete i vidjet ćeš da ti početak igranja nove igre ide puno lakše nego prije,

    SAZNAT ČEŠ KAKO

    -Opremiti PC za igre
    -Vježbati
    -Postaviti ciljeve
    -Razviti strategiju
    -Kvalitetno stremati..

    Više detalja

    Br.strana: 159

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Egmont, Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531318884

    Dostupnost: Trenutno na lageru.
    Šifra: 164672
    Cena: 1.150 rsd
    stara cena: 2.875 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 159

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Egmont, Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789531318884

    Dostupnost: Trenutno na lageru.
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.