• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja
    Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja

    Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja

    Grupa autora

    OPIS KNJIGE:

    Drugo izdanje

    Priručnik za obuku


    ’’Priručnik predstavlja deo nastavne literature za potrebe polaznika Stručne obuke za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja na Kriminalističko-policijskoj akademiji u Beogradu. U skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju (Službeni glasnik RS, broj 104/13), Akademija je rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova broj 106/2 od 19. marta 2015. godine ovlašćena za organizovanje stručnih obuka za: 1) obavljanje poslova procene rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja u oblasti privatnog obezbeđenja (O1), 2) obavljanje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine i održavanja reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana (O2) i 3) obavljanje poslova planiranja, projektovanja i nadzora nad izvođenjem sistema tehničke zaštite i poslova montaže, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite (O3). Prilikom izrade Priručnika, autori su uvažili Program stručne obuke za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, Pravilnik o programima i načinu sprovođenja obuke za vršenje poslova privatnog obezbeđenja, naučne i stručne radove o navedenoj temi, stavove potencijalnih korisnika, kao i stavove recenzenta.’’

    Više detalja

    Br.strana: 171

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Kriminalističko policijska akademija

    ISBN: 9788670203471

    Šifra: 144874
    Cena: 1.232 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 171

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Kriminalističko policijska akademija

    ISBN: 9788670203471

    Komentari čitalaca

  • Neregistrovani korisnik, 27.04.2023 04:57

  • Akt je dokument koji uglavnom treba da legalizuje zahteve investitora da ugardi neki od sistema tehnicke zastit. Podnosi se na uvid MUPu koji cita samo naslov. Planiranje radi srednja strucna sprema, a projektovanje inzinjer koji ima vrlo mali uticaj na projektovanje dobrog sistema osim sto kuca tekst i pravi crteze. Korisnici tvrde da 95% nisu imali stetne dogadjaje, imaju sve obaveye radnika i rukovodstva u BYNR, ugovoru o radu, Pravilnikiu o ZOP i rizici su max. 4 ili 5, a za ugradnju sistema TZ ubacite na 4.1 opasnost 4 ili 5, i dobijete rizik 6 i eto vam oslonca za plan TZ i projekat tehnickot sistema. A to kkorisnika kosta najmanje 1000E, ;ak i ya internu kontrolu pistupa. Pomesana fizicka zastita sa projektovanjem tehnickih sistema zastite. Inzinjerska komora i ministarstvo gradjevine nemaju mogucnost uticaja, jer se radi o drugom ministarstvu. Da li ce najavljena izmena zakona odvojiti tehnicku struku od fiyicke snage??

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.